Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών | Η ΑΕΚ Τρίπολης και δύο Πανεπιστήμια "χαρίζουν ζωή"! (vd)

Νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών | Η ΑΕΚ Τρίπολης και δύο Πανεπιστήμια "χαρίζουν ζωή"! (vd)
Εθελοντική ομάδα από το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ -“Χάρισε Ζωή” του Πανεπιστημίου Πατρών προχώρησε σε ενημέρωση και εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, το Σάββατο, στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.

Αρωγός και υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν ο αθλητικός σύλλογος ΑΕΚ Τρίπολης.
Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, σημείωσε: «Προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον Τριπολίτη πόσο εύκολο είναι να γίνει κανείς δότης και πόσο ανώδυνη είναι αυτή η διαδικασία.
Η Κυρία Ρόχας ήρθε από την Σπάρτη και την ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνει με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Επίσης, έχουμε τον δικό μας άνθρωπο, που ασχολείται με τα κοινά και την επιλέξαμε ως επικεφαλής του προγράμματος, την Θεοδώρα Σταθούλη».
Από την πλευρά της η Επίκουρος Καθηγήτρια του ΠΑΠΕΛ Ανδρέα-Παόλα Ρόχας Χιλ ευχαρίστησε την ΑΕΚ Τρίπολης. «Θεωρούμε ότι είναι πάρα πού σημαντικό να ενημερώσουμε τον κόσμο για τη σπουδαιότητα αυτής της δράσης. Οι άνθρωποι που έχουν λευχαιμία έχουν κάτι μοναδικό, εμάς. Η διαδικασία είναι απλή. Αν είμαστε συμβατοί, δίνουμε απλώς αίμα.»
Η Θεοδώρα Σταθούλη είπε ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη δράση. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του. Από τη δική μας πλευρά, στο τμήμα τένις, δεν είμαστε μόνο για αγώνες και έπαθλα, αλλά και για δράσεις εξωστρέφειας και βοήθειας για τον συνάνθρωπο».
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...