Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάτρα | Ξεσπά η αδερφή του 49χρονου που έδιωξαν από τον Άγιο Ανδρέα και πέθανε

Πάτρα | Ξεσπά η αδερφή του 49χρονου που έδιωξαν από τον Άγιο Ανδρέα και πέθανε

Οργισμένοι είναι οι συγγενείς του 49χρονου που μόλις έφυγε από νοσοκομείο στην Πάτρα πέθανε.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί την ώρα που ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ζητά ΕΔΕ για το περιστατικό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας στο νοσοκομείο εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί όλων των ειδικοτήτων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το περιστατικό.

Οι συγγενείς καταγγέλλουν ότι δεν τον εξέτασε γιατρός αλλά νοσηλεύτρια και τον έστειλε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, αλλά δεν πρόλαβε να πάει, καθώς έσβησε στον δρόμο…

Στον Αγιο Ανδρέα μιλούν για λάθος με την αδερφή του 49χρονου να ξεσπά μιλώντας στον Alpha… «Λάθος η ζωή του αδερφού μου… Στον Αγιο Ανδρέα έκαναν μια εικονική και λεκτική διάγνωση. Μια νοσοκόμα είδε, άκουσε και αποφάσισε. Εκτέλεσαν τον αδερφό μου. Δεν τον εξέτασαν. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Τον άφησαν και πέθανε. Ζητάω το αυτονόητο από τη Δικαιοσύνη. Να τελειώσει αυτό που άρχισε. Καμιά μάνα κανένας αδερφός και αδερφή να το ζήσει αυτό. Πήγε στο νοσοκομείο γιατί τον έδιωξαν… Γιατί δεν φώναξε γιατρό η νοσοκόμα. Η μάνα μου μέσα σε δέκα μήνες θάβει δεύτερο παιδί».

Να σημειωθεί ότι με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, ο υπουργός Υγείας, ζήτησε τη διενέργεια άμεσης Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που πέρα από τις ευθύνες του νοσηλευτικού προσωπικού που επιμελήθηκε του συμβάντος θα αναζητηθούν και τυχόν ευθύνες των διοικητικών οργάνων αναφορικά με πλημμέλειες τους για το πρωτόκολλο που εφαρμόζεται σε τέτοια περιστατικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...