Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Πρόεδρο της Κώμης, Γιάννη Ντόκο | Οι ευχαριστίες σε Παναρκαδικό Νοσοκομείο και Παλλάδιον

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Πρόεδρο της Κώμης, Γιάννη Ντόκο | Οι ευχαριστίες σε Παναρκαδικό Νοσοκομείο και Παλλάδιον

Ευχαριστήριο μήνυμα

Λίγες μέρες πριν επιστρέψω στο αγαπημένο μου χωριό την Κώμη και βαδίζοντας στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας μου νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους αυτούς που με οποιοδήποτε τρόπο στάθηκαν δίπλα μου και μου συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής μου.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας ( ΜΕΘ ) του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και την Υπεύθυνη Ιατρό κ. Σπυροπούλου για την άψογη συμπεριφορά τους αλλά και για την άριστη αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης της υγείας μου που μου επέτρεψε να ελπίζω για τη ζωή μου.
Στη συνέχεια θέλω να δώσω θερμές ευχαριστίες στο αξιόλογο νοσηλευτικό προσωπικό της  Νευροχειρουργικής ΚλΙνικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου  και τον Ιατρό κ. Στυλίδη μαζί με τους συνεργάτες   για την αποτελεσματική ιατρική και  νοσηλευτική φροντίδα που μου παρείχαν.κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Νοσοκομείο της Τρίπολης. Μία καθ΄όλα άψογη ιατρική και νοσηλευτική αντιμετώπιση που μου επέτρεψε να ελπίζω ότι θα ξαναπερπατησω.
Τέλος θα ήθελα να σταθώ στο σπουδαίο έργο ( επιστημονικό και κοινωνικό ) που επιτελείται στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης.Αν και όταν μπήκα στο Κέντρο Αποκατάστασης η κατάσταση της υγείας μου δεν επέτρεπε μεγάλη αισιοδοξία οι εξειδικευμένοι γιατροί και οι θεραπευτές του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κατάφεραν ένα μικρό θαύμα. Σε λίγες μέρες από σήμερα θα πάρω εξιτήριο και θα πάω στο χωριό μου όρθιος και περπατώντας για να γιορτάσω την Παναγία μαζί με τους συγχωριανούς μου.
Τους τελευταίους μήνες το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ήταν για μένα η οικογένειά μου και γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Κέντρου κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη που από την πρώτη κιόλας στιγμή ανέλαβε  την αποκατάσταση και την αποθεραπεία της υγείας μου. Χωρίς αυτή την ηθική, κοινωνική και επιστημονική συμπαράσταση θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να επανέλθω όρθιος στο χωριό μου και να αντικρίσω και πάλι τα αγαπημένα μου πρόσωπα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να δώσω και σε όλους αυτούς που όλο αυτό το διάστημα επικοινώνησαν μαζί μου για να μου ευχηθούν αλλά και σε όλους αυτούς που ρωτούσαν συνεχώς φίλους και γνωστούς για την πρόοδο της υγείας μου.Όλο αυτό το μεγάλο κύμα αγάπης που εισέπραξα ήταν για μένα συγκινητικό και ένιωσα ότι αξίζει  τελικά να παλεύεις καθημερινά για τους ανθρώπους και τον τόπο σου χωρίς ιδιοτέλεια και χωρίς σκοπιμότητες.
Σας ευχαριστώ όλους.
 
Ντόκος Ιωάννης
Πρόεδρος Τ.Κ. Κώμης
Δήμου Τρίπολης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...