Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπέζος: "Ντροπή, πετάνε στο δρόμο 20 εργαζόμενες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου"

Μπέζος: "Ντροπή, πετάνε στο δρόμο 20 εργαζόμενες του Παναρκαδικού Νοσοκομείου"
"ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ" 20 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ- ΝΤΡΟΠΗ
Στις 23/5/2016 η τότε πολιτικη ηγεσία μαζί με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας υστερα από μεγάλους δικαστικούς αγώνες (ΣτΕ, Ευρωπαικο Δικαστήριο) κατάφεραν να δικαιωθούν και να φύγουν επιτέλους απο τα νοσοκομεία, τα εργολαβικα συνεργεια στις υπηρεσίες καθαριότητας, φυλαξης, σίτισης και τεχνικής υπηρεσίας. Κάθε νοσοκομείο θα υπέγραφε απευθείας ατομικές συμβάσεις με το προσωπικο. Στη συνέχεια η ίδια η ζωή έδειξε ότι αυτή ήταν απολύτως μια ορθή πολιτική επιλογή. Το νοσοκομείο Καλαμάτας, εξοικονομουσε 250.000€ ετησίως, το προσωπικο έπαιρνε μισθούς αξιοπρέπειας και το χαμόγελο είχε επανέλθει παλι σε 100 οικογένειες στη Καλαμάτα.
Ωστόσο, η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να δρομολογήσει την κατάργηση αυτού του θεσμικού πλαισίου και να επαναφέρει τα εργολαβικά συνεργεία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Βάσει αυτού, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο ανέλαβε ήδη τον τομέα της σίτισης εργολαβικό συνεργείο, αφήνοντας «εκτός» εργασίας 20 εργαζόμενες, που εδώ και χρόνια καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Και έπεται συνέχεια!!!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!
ΥΣ: Η 1η φωτο είναι στις 23/5/2016 όπου παρεστη κατά την υπογραφή των πρωτων ατομικών συμβάσεων στη χώρα, στο τομέα καθαριότητας, φυλαξης και σίτισης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο τότε Αν. Υπουργός Υγείας Π. Πολάκης
Η 2η φωτό παρουσιάζει το καλυτερο ενθυμιο-δωρο που έχω παρει ποτε στη ζωή μου, κατά την αποχώρηση μου από το Νοσοκομείο.

Γιώργος Μπέζος

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασε ρε Γιώργο που έχεις κι εσύ άποψη. Ακόλουθε του ψυχακια Κρητικού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...