Δεν λειτουργεί ο εγκεφαλογράφος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Αναφορά Οδυσσέα στη Βουλή
Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατάθεσε σήμερα, αναφορά στη Βουλή για το σοβαρό θέμα της μη λειτουργίας του εγκεφαλογράφου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
"Σύμφωνα με επιστολή που έλαβα από πολίτη, υπάρχει εγκεφαλογράφος ο οποίος δεν τίθεται σε λειτουργία με αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας να πρέπει να μεταφέρονται σε άλλους Νομούς για να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις, γεγονός που συνεπάγεται έξοδα και σωματική ταλαιπωρία Αναμένω από τον Υπουργό να μεριμνήσει, ώστε σύντομα να λυθεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα" αναφέρει σε ανακοινωσή του.
Σχετικά Άρθρα
- Δήμος Βόρειας Κυνουρίας | Ένταξη στο μητρώο εθελοντών για τη φροντίδα αδέσποτων ζώων συντροφιάς
- Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2026 στον Πύργο Τσικαλιώτη
- Άσκηση εκκένωσης “ΓΑΙΑ 2026” στο Γυμνάσιο και Λύκειο Μεγαλόπολης! (εικόνες)
- Στις εκδηλώσεις της Αθήνας για την επέτειο της μάχης του Βαλτετσίου ο Κώστας Βλάσης (εικόνες)
- Συνάντηση Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών με Βλάση - Ζητούν προσλήψεις στα Πρωτοδικεία και Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στην Πελοπόννησο
1 σχόλιο
-
Οδυσσέα έτσι που κατάντησε το Παναρκαδικό καλύτερα να εισηγηθείς να λειτουργεί μόνιμα το παρεκκλήσι του Νοσοκομείου!!






