Κωνσταντινόπουλος: "Οι ανάγκες είναι πολλές στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο"
Στο πλαίσιο των δράσεων για το κοινωνικό κράτος με αφορμή την επέτειο θανάτου της Φώφης Γεννηματά, στο ΠΑΣΟΚ τονίζουν οτι βρίσκονται στις υγειονομικές μονάδες και καταγράφουμε τις ελλείψεις και τις ανάγκες που υπάρχουν προκειμένου να διεκδικήσουν κοινοβουλευτικά καλύτερες παροχές για τους πολίτες.
Ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρει ... "Σήμερα βρέθηκα μαζί με μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας στον ΕΦΚΑ Τρίπολης, το κέντρο υγείας Τρίπολης και το Παναρκαδικό νοσοκομείο. Ωστόσο η επίσκεψη στο Παναρκαδικό νοσοκομείο αναμένεται να έχει συνέχεια γιατί οι ανάγκες είναι πολλές. Τις επόμενες μέρες θα είμαστε πάλι εκεί και θα επισκεφθούμε επίσης τα κέντρα υγείας Μεγαλόπολης, Λεωνιδίου και Άστρους"
Σχετικά Άρθρα
- Τραυματισμοί στην πλατεία Μπασιάκου | Θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα τις επόμενες ημέρες
- Και επίσημα … γίναμε παράρτημα της Καλαμάτας
- Γιαννακόπουλος για τις εξελίξεις με το 11ο Στρατόπεδο: "Η απόλυτη κατάντια για την Αρκαδία, για τους πολιτικούς που ορίζουν τις τύχες και το μέλλον του τόπου"
- Οι 4 προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (τα αδέρφια Αρβανίτη, η Κότσινα & η Παπαγεωργίου) πιστοποιημένοι διαιτητές της ΕΦΟΑ
- Στον Μητροπολίτη Επιφάνιο ο Διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού και ο Διοικητής της 124 ΠΒΕ Τρίπολης - Τι ανακοινώθηκε για το "11ο"
4 σχόλια
-
Του χρόνου που θα είναι δύο χρόνια χωρίς τη Φώφη Γεννηματά μην αλλάξετε το φετινό έργο να το επαναλάβετε πάλι!!!!
Την περίοδο της πανδημίας που δεν υπήρχε προσωπικό να στελεχώσει τμήματα του Νοσοκομείου που ήσασταν να δώσετε λύσεις;; Και κυρίως η συντρόφισσά σας του Σωματείου;;
Να σας πω.... Συμμαχία με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση!!!!
Γι'αυτό δε μας κοροϊδεύετε άλλο!!!
Α Οδυσσέα τα καινούργια ασθενοφόρα στα Τρόπαια εκεί θα σαπίσουν να μου το θυμηθείτε!!!
Ξέρετε εσείς!!¡! -
Ψινάκη δεν το περίμενα από σένα να πέφτεις στα 4!! χαχαχαχα
-
Ελα μπέμπη δείξε ποιος είσαι ! Εδώ Ψινάκης!!
-
Κύριε Βουλευτά όσο ήσουν σε Κυβερνήσεις Συνεργασίας Υπουργάρα, δεν ενδιαφέρθηκες ποτέ για το Νοσοκομείο μας. Το μόνο που σε απασχολούσε ήταν η κολιτσίνα και η δηλωτή στο χωριό σου, Βουλευτής και Υπουργός απαρατήρητος πέρασες και έχεις και θράσος να λες κουβέντες!!!





