Στη Βουλή θα συζητηθούν την Παρασκευή οι σοβαρές ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας
Σε συνέχεια των συνεχών κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, για τις σοβαρές ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας, θα συζητηθεί την Παρασκευή στη Βουλή η νέα επίκαιρη ερώτησή του προς τον Υπουργό Υγείας.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημειώνει ότι η νέα ερώτηση έγινε "προκειμένου να λάβουμε επιτέλους σαφείς απαντήσεις για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν. Μπορεί μετά την επίμονη προσπάθειά μας, η κυβέρνηση να αποφάσισε – καθυστερημένα- να ασχοληθεί με το ζήτημα, αλλά το έκανε επιφανειακά και αναποτελεσματικά στις περισσότερες περιπτώσεις.
Τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν και οι κάτοικοι των χωριών της Αρκαδίας δεν έχουν την περίθαλψη που τους αναλογεί. Αυτό θα το διεκδικούμε σταθερά."
Σχετικά Άρθρα
- Σμυρνιώτης: "Παιδαριώδεις ως επικίνδυνοι οι χειρισμοί του κ. Τζιούμη στο θέμα του Ανδριάντα"
- Εθελοντισμός καθαρισμός στον Άκοβο
- Γιαννακόπουλος: "Για να μην λάβουμε θέσεις μάχης, ας αφήσει το ΥπΠο τις "αστειότητες" και να επανατοποθετηθεί ο Κολοκοτρώνης εκεί που είναι τα οστά του"
- Ένα κουτί γεμάτο… περιβαλλοντική ευθύνη: Νηπιαγωγείο συγκεντρώνει μαρκαδόρους για ανακύκλωση
- Τρίπολη | Πολυσυνέδριο Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας «Innovate. Connect. Lead.»






