Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπασταματάκης για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο: "Εφημερεύουμε χωρίς ακτινολόγο και είμαστε εκτεθειμένοι να βρεθούμε κατηγορούμενοι"

Παπασταματάκης για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο: "Εφημερεύουμε χωρίς ακτινολόγο και είμαστε εκτεθειμένοι να βρεθούμε κατηγορούμενοι"
Σε ανάρτησή του, ο κ. Παπασταματάκης, αναφέρει για το πρόβλημα έλλειψης ακτινολόγου στο Νοσοκομείο της Τρίπολης ..."Οχι εφημερίες χωρίς Ακτινολόγο.
Συγκλονισμένοι όλοι μας από την παντελώς αδικαιολόγητη τραγωδία που έγινε στα ΤΕΜΠΗ όπου χάθηκαν κατά πλειοψηφία νέοι άνθρωποι (57 νεκροί και ποιός ξέρει πόσοι ακόμα αγνοούμενοι) σε ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα που όλοι γνώριζαν ότι κάποια στιγμή θα γίνει αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Τώρα ζητάνε συγνώμη και προσπαθούν να αποποιηθούν ευθύνες τωρινές και διαχρονικές από όλους που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο. Τα γράφω αυτά για να επισημάνω ότι και εμείς που δεχόμαστε να εφημερεύουμε χωρίς ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ είμαστε εκτεθειμένοι να βρεθούμε κατηγορούμενοι σε περίπτωση που κάτι στραβώσει κατά την διακομιδή ασθενών για αξονικές και υπερήχους σε άλλα νοσοκομεία. Όλοι ξέρουν το πρόβλημα που υπάρχει αλλά στην στραβή όλοι θα τραβήξουν την ουρά τους και θα την πληρώσουν οι γιατροί. τους.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός"

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    σε βλέπω πανετοιμο γιατρέ να υποδεχθείς το μητσοτακη οταν θα ερθει στη τριπολη οπως το παλιο καλο καιρο το 2019 που ηρθε στη πλατεια της τριπολης

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακόμη δεν πήρε σύνταξη;;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...