Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για το ζήτημα με την έλλειψη ακτινολόγων

Η Διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για το ζήτημα με την έλλειψη ακτινολόγων
nosok0meio

6 σχόλια

  • Anagnostis
    Anagnostis Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Βάλτε νέο αίμα γιατρούς, νοσηλευτές κλπ μέσα στα νοσοκομεία, δώστε κίνητρα στον κόσμο να επιστρέψει στην πόλη του.

  • Η  μόνη αλήθεια
    Η μόνη αλήθεια Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει όνομα αυτός που έλυσε το θέμα με τους ακτινολόγους -έστω και με αυτό τον τρόπο- και ποιος λύνει τα καθημερινά προβλήματα του Νοσοκομείου κάποιοι λίγοι ξέρουν!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    επειδη υπηρετω το συστημα εδω και πολλα χρονια, κυριε διοικητα,κυριε δυπεαρχη και κυριοι πολιτευτες του νομου το προβλημα υπαρχει σε ολη την χωρα.μαγικες λυσεις δεν υπαρχουν.υπαρχει μια ομως: ποιες ειναι οι πραγματικες αναγκες του ακτινολογικου για συνεχομενη 24ωρη εφημερια καθε μηνα;4-5 προσληψεις.ζητηστε αυτες προκυρηξτε και τις 5 να ξερουν οσοι καταθεσουν τα χαρτια τους οτι θα εχουν ανθρωπινες εργασιακες εφημεριες και θα δεχτουν.οταν ζητατε εναν....κανεις δεν ερχεταικαι να ειναι υπολογος και τρεχαμενος ολο τον μηνα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο "υποτιθέμενος" διοικητής του Παναρκαδικού νοσοκομείου, να μας απαντήσει πώς έχει καταφέρει επί των ημερών του να οδηγήσει σε παραίτηση δύο παθολόγος, δύο ακτινολόγους, έναν πνευμονολογο και έναν γυναικολόγο, όλοι τους νέοι, με προοπτική πολυετούς παραμονής στο νοσοκομείο. Η "υποτιθέμενη" κατά αυτόν συνέλευση ήταν μαζική, δεν είχε οποιαδήποτε πολιτική χροιά και έλαβε ομόφωνες αποφάσεις. Οφείλει να σέβεται περισσότερο τους επιστήμονες υγείας, να τους ακούει και να δίνει λύσεις αντί να τους ειρωνευεται.

  • ΑΑΑ
    ΑΑΑ Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι γιατροί από Νοσοκομεία ομόρων περιοχών δεν έρχονται εκουσίως, αλλά με ''εντέλεσθε'' που σημαίνει ''αποφασίζομεν και διατάσσομεν'' τη μετακίνησή τους, ως εαν ήταν κάτι έκτακτο, ενώ αυτό προκύπτει ως διαρκές.Μετάθεση ευθυνών της Διοίκησης σε εργαζόμενους λέγεται αυτό, όπως έστελναν Παθολόγους του Παναρκαδικού στον Πύργοή στη Ζάκυνθο. Κρίμα, γιατί δε μερίμνησαν οι Διοικήσεις να στελεχώσουν με προτεραιότητες το Παναρκαδικό. Με αιτία την πανδημία προσλήφθηκε προσωπικό διοικητικό και βοηθητικό και όχι γιατροί.Και πάλι κρίμα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 16:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να λέμε και του στραβού το δίκιο κύριε διοικητα , όλα ξεκίνησαν μετά την γκρίνια του Παπασταματακη και του Οδυσσεα... και μάλιστα οι μετακινήσεις ξεκινησαν λίγες μέρες πριν έρθει η υφυπουργός να απαντήσει στην ερώτηση του Οδυσσέα, όπως και η προκήρυξη των θέσεων [προκηρυχθηκαν στις 8/3 για να το απαντήσει στις 10/3] . Αυτά τα "άμεσα" αντανακλαστικα θα έπρεπε να τα είχατε επιδείξει πριν σηκωθεί ο κουρνιαχτος.
    Υ.Γ. Για ψάξτε και τους πραγματικους λόγους πίσω από τις δικαιολογίες που "καποιοι" δεν θέλουν να λειτουργεί το ακτινολογικό

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...