Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης | Εκπαίδευση Πρώτων βοηθειών στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, κατόπιν προσκλήσεων του Συλλόγου Διδασκόντων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης και εγκρίσεως από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών, Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και επίδειξη Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή στους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.
Οι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν ενεργά τόσο στη θεωρητική όσο και στην πρακτική άσκηση και ενημερώθηκαν για όλα τα νέα πρωτόκολλα. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από τη Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του Ε.Ε.Σ. Τρίπολης κα. Μαρία Σταματοπούλου.
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης ευχαριστεί θερμά για την τιμητική πρόσκληση και την εμπιστοσύνη και ανανέωσε το ραντεβού για μελλοντική εκπαιδευτική συνάντηση, μιας και η γνώση Πρώτων Βοηθειών είναι αναγκαία.
Σχετικά Άρθρα
- Η ανδρική ομάδα του Κορακοβουνίου επιστρέφει στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο!
- Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στο ευρωπαϊκό eTwinning
- Απαντήσεις για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν εργαζομένους, ανέργους και συνταξιούχους στην Μεγαλόπολη (vd)
- Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Τα δάκρυά μου ήταν αληθινά - Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση της Δικαιοσύνης - Δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία ασυλία»
- Τροχαίο με τραυματία κοντά στα Τρίκορφα (εικόνες)