Παίρνουν το ένα ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Τροπαίων - Εξηγήσεις ζητά ο Οδυσσέας από τον Πλεύρη! (vd)
Παρέμβαση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου έγινε στον Υπουργό Υγείας σχετικά με την πιθανή μετακίνηση ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Τροπαίων εκτός Αρκαδίας.
«Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε ώστε να πάνε δύο ασθενοφόρα στο ΚΥ Τροπαίων, μαθαίνω ότι πιθανόν το ένα από αυτά θα φύγει εκτός Αρκαδίας. Να απαντήσει ο Υπουργός τι γίνεται με το ασθενοφόρο. Να μην κάνουμε μισές δουλειές για την Αρκαδία» ανάφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά Άρθρα
- Το Γυμνάσιο Άστρους βραβεύεται με την Πράσινη σημαία των Οικολογικών Σχολείων
- Το πρόγραμμα για τις Ιερές Ακολουθίες στη Μονή Καλτεζών
- Δύσκολο βράδυ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τον Αστέρα Τρίπολης
- Κούλης για το δυστύχημα με τον θάνατο του 67ρονου Θεόδωρου Δούρου στο Σπάθαρι: "Δυσαναπλήρωτο κενό για τη σύζυγο, τα τρία παιδιά και τα εγγόνια του"
- Κατρίνης: "Η κυβέρνηση έβαλε οριστικό τέλος στον οδικό άξονα Αρχαίας Ολυμπίας-Βυτίνας-Τρίπολης"
2 σχόλια
-
καλά ό,τι βλέπει στο facebook ο Γορτύνιος το κάνει θέμα, για να έχει να λέει. Σιγά ρε φίλε κούρασες
-
Ρε Οδυσσέα καλά κάνατε και τα πήγατε τα δύο καινούργια ασθενοφόρα, το ποιός θα τα δουλέψει αναρωτήθηκε κάνεις σας;;;;






