Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παιδάκι 14 μηνών μεταφέρθηκε με ΙΧ από την Αργολίδα διότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο - Σώθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Παιδάκι 14 μηνών μεταφέρθηκε με ΙΧ από την Αργολίδα διότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο - Σώθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Ακόμα ένα περιστατικό μεταφέρθηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο, επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Προ ημερών, αυτό συνέβη στο Λεωνίδιο, ενώ υπήρξε ανάλογο συμβάν στη γειτονική Αργολίδα που το περιγράφει η μητέρα ενός παιδιού 14 μηνών.

Ο λόγος για την Εύη Μαναριώτη - Μπασακιώτη (σύζυγος του Σταύρου Μπασακιώτη από την Τρίπολη), η οποία έγραψε στη σελίδα της: "Έζησα μια πολύ δύσκολη κατάσταση με το τρίτο παιδάκι μου 14 μηνών…..είχα σύμμαχο 4 πράγματα το δεύτερο παιδί μου που τον είδε ,εμένα και τα χεράκια μου που έδωσα τις καθοριστικές για τη ζωή του πρώτες βοήθειες, έναν επαγγελματία οδηγό και σύζυγο με όση ψυχραιμία μπορούσε να έχει για να πάμε με 200 στο Παναρκαδικό ,και την ελληνική αστυνομία που μας συνόδευσε ταχύτατα αφού έχοντας ένα παιδί σε τετοια κατάσταση με έδιωξαν απ το Άργος διότι δεν εφημέρευε και απ' το Ναυπλιο διότι δεν είχε παιδίατρο χωρίς να εξετάσουν καν βασικές λειτουργίες κ φυσικά χωρίς ασθενοφόρο….ειλικρινά Ντροπή ….φτάνοντας στο Παναρκαδικό η έγκαιρη και ταχύτατη αντιμετώπιση των παιδιάτρων 3 στον αριθμό με έκανε να Νοιώθω ασφάλεια !!!και τους ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους άλλους θα τα πούμε άλλη στιγμή….

Ένα έχω να πω μάθετε μανούλες πρώτες βοήθειες γιατι ειδικά εδώ κάτω τα παιδια σας και ότι γίνει θα είναι στα χέρια σας !!!εσείς και η βοήθεια του Θεού.
Η εκπαίδευση που έλαβα πριν 6 χρονια από τη Rescue Training International | First Aid Training και τον Γιώργο Κιοσσέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν η ώρα να σώσω το παιδί μου!!!σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αυστηρότητα στις εξετάσεις τότε που μας φωνάζατε, κάντε το σωστά…κάντε το πάλι… παρά τον πανικό μου όλα αυτά ήρθαν στο κεφάλι μου εκείνη την ώρα….σας υπέρ ευχαριστώ!!!"

4 σχόλια

  • Βασ.
    Βασ. Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή είναι η πολιτική της Ν.Δ,αποδόμηση του ΕΣΥ.Ας δείξουμε με την ψήφο μας την αγανάκτηση μας,την διαμαρτυρια μας

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι όλοι είναι καθ… όπως λέτε, ακόμη και αυτός ο άνθρωπος που εδώ κι τόσο καιρό έφτιαξε την παιδιατρική κλινική στο Άργος;;; Δεν το νομίζω.. Αυτός ο κύριος με Κ κεφαλαίο ,είχε όλη την καλή διάθεση να φτιάξει την παιδιατρική κλινική γιατί και ο ίδιος είχε περιστατικό με ένα από τα πέντε παιδιά του και Δυστυχώς έπρεπε να έρθει Αθήνα, Και γιατί αυτό .. Επειδή Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε Και δεν ενδιαφέρεται ακόμη ούτε σήμερα κανένας ποτέ να κάνουνε μία παιδιατρική κλινική για τα παιδιά που έχουμε τόσο ανάγκη στο Ναύπλιο..!! Δυστυχώς για μας τους γονείς.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντροπή! Τα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου ανίκανα να αντιμετωπίσουν επείγοντα περιστατικά!!! Χωρίς παιδίατρο!!! Αίσχος! Αντί να είναι αυτή η είδηση πρώτο θέμα, ασχολούνται με τα προεκλογικά δρωμενα και στατιστικά...
    Ν Τ Ρ Ο Π Η σε όλους,στην τύχη η ανθρώπινη υγεία και ζωή!!!

  • ΒτΒ
    ΒτΒ Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    καθάρματα του μπλε πασοκ (νδ)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...