Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπουδαστές και σπουδάστριες του Δημοσίου ΙΕΚ Τρίπολης ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας (εικόνες)

Σπουδαστές και σπουδάστριες του Δημοσίου ΙΕΚ Τρίπολης ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας (εικόνες)

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 σπουδαστές και σπουδάστριες της ειδικότητας «Βοηθός Ραδιολογίας και Ακτινολογίας» του Δημοσίου ΙΕΚ Τρίπολης επισκέφθηκαν, στα πλαίσια της εκπαίδευσής τους, το ιατρείο του ακτινολόγου ιατρού και προέδρου του Ιατρικού Συλλογου Αρκαδίας κ. Βασιλείου Ι. Ψυχογιού. Ενημερώθηκαν, απο τον κ. Ψυχογιό, για την μελλοντική εξέλιξη τους ως ακτινοτεχνολόγοι και παρακολούθησαν τον τρόπο λειτουργίας και χρήσης όλων την ακτινολογικών συσκευών του ιατρείου. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία γνώσης για όλους και μια ευκαιρία να κατανοήσουν στην πράξη την επιστήμη που σπουδάζουν. 

Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του Δ.ΙΕΚ εκφράζουν τις ευχαριστείες τους στον κ. Βασίλειο Ψυχογιό για την φιλοξενία και για την πληρέστατη και επιστημονικά άρτια διδασκαλία που προσέφερε στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες καθώς και για τις ευχές του για καλή πρόοδο σε όλους και όλες. 

IMG 2970IMG 2971

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...