Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκλειστικό – Η πρώτη «δωρεά Γκουντάνη» παραδόθηκε σήμερα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο! (εικόνες)

Αποκλειστικό – Η πρώτη «δωρεά Γκουντάνη» παραδόθηκε σήμερα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο! (εικόνες)

Με την υπόθεση της δωρεάς των 600.000 € για τη δημιουργία σύγχρονου αιμοδυναμικού τμήματος να παραμένει σε εκκρεμότητα, αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί με ποιον τρόπο θα στελεχωθεί αυτό το τμήμα, η κυρία Γ. Γκουντάνη προχώρησε το πρωί της Δευτέρας σε μία ακόμα κίνηση μέσα από την οποία αποδεικνύει τη μεγάλη της αγάπη για την Πατρίδα της και για το Νοσοκομείο της πόλης.

Συγκεκριμένα, η κυρία Γκουντάνη συνοδευόμενη από τη νόμιμη εκπρόσωπό της κυρία Αντωνοπούλου πήγαν περίπου στις 10.30 το πρωί στο Νοσοκομείο και προχώρησαν σε μία δωρεά.

Παραδόθηκαν 21 καρέκλες για συνοδούς ασθενών και 50 διαγραμματοθήκες που έλειπαν που έλειπαν από την καρδιολογική μονάδα του νοσοκομείου.

Η μεταφορά τους έγινε με τα βοήθεια του Δήμου της Τρίπολης που προσέφερε ένα φορτηγό αυτοκίνητο για το λόγο αυτό.

Η κυρία Γκουντάνη μάς είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και μέσα από την καρδιά μου τον Δήμαρχο Τρίπολης για την πραγματικά πολύτιμη βοήθεια του να μας προσφέρει ενα φορτηγό του Δήμου για τη μεταφορά στο νοσοκομείο της Δωρεάς όπως και τον υπάλληλο για την ευγενική του προσφορά να βοηθήσει στην μεταφορά».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Νοσοκομείο, η κυρία Γκουντάνη συναντήθηκε τυχαία με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργο Παπασταματάκη με τον οποίο γνωρίστηκε από κοντά και μίλησαν για λίγη ώρα για το ζήτημα του αιμοδυναμικού.

Στο τέλος, η κα. Γκουντάνη είπε στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Ανυπομονώ να δω την άμεση εξέλιξη για τη δωρεά που έχω προτείνει τα τελευταία 2.5 χρόνια για το θέμα του αιμοδυναμικού. Υπάρχει πράγματι μία κινητικότητα και φαίνεται ότι σύντομα θα μπορέσει το τμήμα να στελεχωθεί με το απαραίτητο προσωπικό, έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και να σώσει ζωές.  

Θα χαρώ πάρα πολύ όλοι οι υπεύθυνοι να αγκαλιάσουν την προφορά μου έστω και αν έχει παρατηρηθεί μία καθυστέρηση στην ολοκλήρωση αυτής της δωρεάς.»

Το «Καλημέρα Αρκαδία» επιβραβεύει αυτή την προσπάθεια  και εύχεται να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις κι άλλοι άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν. Εμείς θα είμαστε δίπλα στην κυρία Γκουντάνη, η οποία είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μία τεράστια δωρεά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...