Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπογραφές για το νέο κυλικείο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου | Πράξη έγινε ένα όνειρο ετών για την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής! (vd)

Υπογραφές για το νέο κυλικείο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου | Πράξη έγινε ένα όνειρο ετών για την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής! (vd)

Το συμφωνητικό μισθώσεως μεταξύ Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής και της μισθώτριας εταιρείας Μίχος ΕΕ υπογράφτηκε σήμερα στην Τρίπολη, με την παρουσία της Προέδρου ΠΟΑ Αγγελικής Βουρνά, του Προέδρου του Συμβουλίου Επιτροπών Ανδρέα Παπαντωνίου, του αναπληρωτή Προέδρου του Συμβουλίου Επιτροπών Γιώργου Σιουρούνη, του Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αναστάσιου Τζανή και του Νικολάου Μίχου, ως εκπρόσωπος της μισθώτριας εταιρείας.

Οι ανακοινώσεις ξεκίνησαν από τον Νομικό Συμβουλο της ΠΟΑ κ. Νικόλαο Δελφάκη, ενώ στη συνέχεια μίλησε ο κ. Παπαντωνίου.

«Ολοκληρώνεται ένας στόχος πολλών ετών με το νέο κυλικείο. Η προσφορά της ΠΟΑ δεν έχει σταματήσει ποτέ για τον γενέθλιο τόπο, την Αρκαδία. Για το νέο κυλικείο, πρέπει να σημειώσω την βοήθεια από τον κ. Τζανή, τον πρώην Υπουργό Υγείας κ. Πλέυρη και από τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Βλάση.

Τα έσοδα θα διατίθενται εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες του Νοσοκομείου, για υποτροφίες και για ανάγκες της Νοσηλευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.»

Ο κ. Παπαντωνίου έκανε ακόμα ειδικές αναφορές στον κ. Σιουρούνη, στον κ. Ρεβελιώτη, τον κ. Βέμη, τον κ. Μητρούσια, τον κ. Ταξιάρχη Σταματόπουλο, την κυρία Βουρνά, ενώ αναφέρθηκε στον κ. Δελφάκη, στον κ. Δημοσθένη Σωτηρόπουλο, στον Αλέξανδρο Συψή και την κατασκευαστική εταιρεία του κ. Χρήστου Λαμπρόπουλου.

Η Πρόεδρος της ΠΟΑ Αγγελική Βουρνά ευχήθηκε να είναι καλορίζικό το νέο έργο και συνεχάρη τους δύο προηγούμενες προέδρους της Ομοσπονδίας, κυρίους Παπαντωνίου και Σιουρούνη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Χρήστο Βουρνά.

Για ιστορική μέρα μίλησε ο κ. Γιώργος Σιουρούνης και τόνισε ότι ήταν ένα όνειρο ετών. 

Ακολούθως, μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Παπαγοπούλου, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Αναστάσιος Τζανής και άλλοι. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ LIVE

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 18:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρευρέθηκε και ο κ. Λαπρόπουλος! Μπρος Μαριώ και πίσω Αντώνα! Σαν την μαρμάρινη πλάκα στον Αγιο Βασίλη. Κόψε ρε Χρηστάκη. δεν σε πάει ο κόσμος. Σε ξέρουμε από παλιά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    17:08 Ό,τι νά' ναι μανούλα. Γαι το κυλικείο του νοσοκομείου μιλάει το άρθρο, εσύ λες για τη διοίκηση του ΔΑΚ. Άλλα 'ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Οι εμμονές δύσκολα εξαφανίζονται. Κάπου πρέπει να πεις κι εσύ τον πόνο σου. Από το να περιμένεις να δώσει συνέντευξη ο Κούρος για να του τα χώσεις εκεί, είπες να το γράψεις σε άσχετο θέμα. Πραγματικά ό,τι νά' ναι όμως

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    μαζεύτηκαν μεταξύ τους να ψάλουν τα μεταξύ τους!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 17:08 Σύνδεσμος σχολίου

    11:32 Η χειρότερη διοίκηση που έχει περάσει από το ΔΑΚ τα τελευταία 30 χρόνια.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρρε κακομοίρηδες, σας βλέπω και βλέπω αυτά που χρόνια πριν είχα διαπιστώσει. Μια ζωή στο γλύψιμο!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 13:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το κυλικείο στο ΔΑΚ τι γίνεται κ. Κούρο 4 χρόνια κλειστό.
    Συγχαρητήρια!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...