Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σταύρος Θεοδωράκης: «Με τον καρκίνο δεν ξεμπερδεύεις, είναι μια συνεχής μάχη»

Σταύρος Θεοδωράκης: «Με τον καρκίνο δεν ξεμπερδεύεις, είναι μια συνεχής μάχη»

Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε μίλησε μεταξύ άλλων ο Στάυρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούριου.

IMG 54f2efee7e3fe4031346506c1b53fcbc V

Ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει πριν από αρκετούς μήνες ότι πάσχει από καρκίνο. «Η περιπέτεια με τον καρκίνο ήρθε πολύ απότομα. Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδείας μια επίσκεψη στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και μου λέει ένας νεαρός γιατρός να κάνουμε ένα τεστ. Δεν ξέρω γιατί μου το είπε. Μου λέει, “έχεις κάνει PSA τώρα τελευταία;”, “άσε με τώρα του λέω”. Με έβαλε με το ζόρι μέσα», είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του 2023 ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.

«Με πήρε την επόμενη μέρα και μου λέει να πάω να ξανακάνω την εξέταση γιατί έχει γίνει λάθος, είναι ένα νούμερο λέει που δεν μπορεί να υπάρχει. Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα ξανά εξετάσεις. Ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός αλλά τώρα όλα είναι καλά. Δεν πιστεύω στο θεϊκά, ότι κάποιο χέρι τον έβαλε. Αλλά αυτός είναι ένας άνθρωπος που μου θύμισε αυτό που πρέπει να θυμίζουμε σε όλους, πρέπει έπειτα από μια ηλικία αυτά να τα ελέγχουμε», εξομολογήθηκε.

«Καλά είμαι. Με τον καρκίνο δεν ξεμπερδεύεις και πρέπει να σεβόμαστε ότι αυτή είναι μία συνεχής προσπάθεια και δεν το λέω για εμένα αλλά το λέω για γυναίκες, που πολλές φορές τα σημάδια του καρκίνου είναι πολύ φανερά πάνω τους. Είμαι μια συνεχής μάχη. Από εκεί και πέρα εγώ είχα την υποχρέωση να μιλήσω γιατί τότε ήμουν πολιτικός αρχηγός» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Κατερίνα Καινούριου.

«Στην Αμερική απαγορεύεται. Και να ήθελα να το κρύψω, η υγεία και ο ιατρικός φάκελος είναι ανοιχτός στο Κονγκρέσο και στην Γερουσία ή όπου είσαι. Αγάπησα λίγο παραπάνω τη ζωή, που πάντα την αγαπούσα και φοβήθηκα λίγο παραπάνω το τέλος μου που πάντα το φοβάμαι. Όταν προσεγγίζεις τα χειρουργικά κρεβάτια, προφανώς φοβάσαι λίγο παραπάνω για το τέλος. Όταν επιστρέφεις από αυτήν την περιπέτεια, μπορείς να τη βάλεις υπέρ σου» είπε στη συνέχεια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...