Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΚΑΒ Τρίπολης | Εργαζόμενοι υγειονομικοί του Παναρκαδικού Νοσοκομείου παρακολούθησαν πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης

ΕΚΑΒ Τρίπολης | Εργαζόμενοι υγειονομικοί του Παναρκαδικού Νοσοκομείου παρακολούθησαν πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης
Στις 13 και 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΑΒ Τρίπολης πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (4η έκδοση) σε 38 διασώστες από όλους τους τομείς του παραρτήματος.
Το πρόγραμμα παρακολούθησαν και εργαζόμενοι υγειονομικοί του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου.
✒️Κατά τη διάρκεια του πιστοποιημένου από το ΚΕ.Σ.Υ προγράμματος , οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν με επιτυχία το σεμινάριο BLS ERC - European Resuscitation Council και #BCon και είχαν την ευκαιρία να επικαιροποιησουν γνώσεις και δεξιότητες σε σταθμούς προσομοίωσης.
✒️Ιδιαίτερη χαρά που οι εκπαιδευτές του παραρτήματος παλαιοί και δόκιμοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ολοκληρώνοντας ένα απαιτητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα .
✒️Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευόμενους που έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους,με αδιάκοπη συμμετοχή και εξαιρετική διάθεση.
✒️Θερμές ευχαριστίες στην Γκέλυ Κανελλοπούλου, τον Μιχάλη Σταμάτη και τον Αρ. Σλεξανδρόπουλο που στήριξαν την προσπάθεια.,αλλά και στη διευθύντρια του Σαεκ Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης Γωγώ Μαργιώλου για την παραχώρηση των εκπαιδευτικών χώρων.

\

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...