"Το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας δίνουν καθημερινά μάχες με περίσσια ευθύνη και φιλότιμο"
Αδιαμφισβήτητα οι γιατροί και το υγειονομικό προσωπικό που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, είναι άξιοι αναφοράς και συγχαρητηρίων.
Πράγματι δίνουν καθημερινά μάχες, ώστε να ανταποκρίνονται, όχι απλά στις υπηρεσίες τους, γιατί αυτές τις προσφέρουν με περίσσια ευθύνη και φιλότιμο, αλλά αγωνίζονται, για να έχουν στη διάθεσή τους και τα απαραίτητα για τη δουλειά τους αναλώσιμα υλικά, μηχανήματα και μέσα, ώστε να μπορούν να τις φέρνουν σε αίσιο πέρας .
το ενδιαφέρον του ''Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Δημητσάνας".
Η συμβολή του δηλαδή, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες και ελλείψεις, τις οποίες το κράτος αδυνατεί ή και αδιαφορεί συχνά να καλύψει.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους δωρητές του Συλλόγου μας, γιατί χάρη σε αυτούς συμβάλουμε ήδη, ώστε να επιλύονται άμεσα αρκετά προβλήματα, να διευρύνονται και να αναβαθμίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας του Κέντρου Υγείας μας στην Δημητσάνα.
Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας ΔημητσάναςΣχετικά Άρθρα
- Περιφερειακή Σύσκεψη Πελοποννήσου από την ΑΔΕΔΥ στην Τρίπολη
- Την Δευτέρα εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στις ανεμογεννήτριες στο βουνό πάνω από το Κυπαρίσσι Λακωνίας
- Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός στην Τρίπολη | Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανά ημέρα!
- Αυτοψία από κλιμάκιο του ΙΓΜΕ (ΕΑΓΜΕ) στο Ίσαρι μετά τις τελευταίες καθιζήσεις (εικόνες)
- Οι κάτοικοι του Δήμου Μεγαλόπολης το 2025 συγκέντρωσαν 11.910 κιλά ρουχισμού στους μωβ κάδους ανακύκλωσης!
4 σχόλια
-
17:28 Έτσι μπράβο. Βλέπω ότι συνετίστηκες και γράφεις πλέον λίγα σχόλια και καλά. Σ' αυτό που λες πάντως κι εγώ μαζί σου. Έχεις 1000% δίκιο. Το "εγκληματική" που γράφεις είναι λίγο
-
Συγχαρητήρια πολλά σε όλους πραγματικά και στον σύλλογο αλλά φυσικα και στο Υγειονομικό προσωπικό του ΚΥ Δημητσάνας.
Εύχομαι και ελπίζω ο σύλλογος να κάνει και αναφορά προς το υπουργείο για την εγκληματική τοποθέτηση ΕΠΟΠ αντί Διασωστών Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα ασθενοφόρα του ΚΥ Δημητσάνας και στην μη προκύρηξη θέσεων στην πρόσφατη προκύρηξη 5Κ/2023. -
πάμε γερά πάμε δυνατά ! λολ
-
Τι να πει ο Ευαγγελισμός μπροστά στο Κέντρο Υγείας.






