Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινά η υλοποίηση της «δωρεάς Γκουντάνη» - Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για τους ελέγχους στο Νοσοκομείο (vd)

Ξεκινά η υλοποίηση της «δωρεάς Γκουντάνη» - Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για τους ελέγχους στο Νοσοκομείο (vd)

 

Στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε στο Δημαρχείο της Τρίπολης, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Νικόλαος Χρόνης είπε για τη «δωρεά Γκουντάνη» ότι η εταιρεία που έχει αναλάβει την εκτέλεσης εργασιών για να εγκατασταθεί ο ψηφιακός στεφανιογράφος, θα εγκατασταθούν ενδεχομένως της Τρίπολη, έτσι ώστε να είναι έτοιμος σε 90 ημέρες ο χώρος.

Για τις κακοτεχνίες είπε ότι αποκαταστάθηκαν, ενώ για τη συνέχεια του πορίσματος τόνισε ότι δεν έχει κάτι περισσότερο να πει.

Από την πλευρά του ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Υγείας Παναγιώτης Βαλασόπουλος είπε ότι για τη «δωρεά Γκουντάνη» πλέον είναι στην ευχέρεια της εταιρείας να προχωρήσει στην υλοποίηση της.

Για το πόρισμα είπε ότι έχει ολοκληρωθεί και η εταιρεία που έκανε τον έλεγχο έχει υποβάλλει το πόρισμα της, έχει κοινοποιήσει στη διοίκηση και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και θα πάει στις αρμόδιες υπηρεσίες για τα περαιτέρω.

Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη είπε χαρακτηριστικά ο Π. Βαλασόπουλος. Τέλος, για τις κενές θέσεις στην Παιδιατρική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, είπε ότι έχουν καταγραφεί όλες οι ανάγκες και ότι μέσω των επικουρικών, να καλυφθούν τα κενά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...