Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Τρεις γυναίκες για τη θέση της Διοικήτριας!

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της υπ’ αρ. πρωτ. Γ4β/Γ.Π.οικ. 2097/12-1-2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (ΑΔΑ 92Ξ5465ΦΥΟ-6ΘΙ) για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων της6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, μετά την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων, καταρτίστηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών οι πίνακες των τριών (3) επικρατέστερων υποψηφίων, σύμφωνα με τη γραπτή εξέταση του άρθρου 6 και το σύνολο των κριτηρίων του άρθρου 7 του ν. 5062/2023 (ΦΕΚ Α΄ 183) «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και λοιπές διατάξεις», για κάθε προκηρυσσόμενη θέση (κωδ. θέσεων 701 έως 730, κατά τα οριζόμενα στην περ. (θ) της παρ. 7 του άρθρου 4 του ως άνω νόμου.
Οι εν λόγω πίνακες (κωδ. 701 έως 730), αποστέλλονται στον Υπουργό Υγείας και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. και του Υπουργείου Υγείας.
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
1 ΤΡΟΥΠΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ 2316,70
2 ΚΑΣΝΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ 2202,14
3 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2161,96
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Tags:
Παναρκαδικό Νοσοκομείο,Σχετικά Άρθρα
- Διακοπή νερού την Δευτέρα στο Παράλιο Άστρος
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης στο 9ο Προσκοπικό Μουσικό Φεστιβάλ Τρίπολης - Συγκεντρώθηκαν χρήματα για το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας (εικόνες)
- Μήνυση για τις κατολιθήσεις στη Γορτυνία | Αναστόπουλος: "«Η Δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες"
- Αγγελία εργασίας | Η ομάδα του LUMARTE μεγαλώνει και αναζητά προσωπικό!
- Στο Ναύπλιο η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας Μεγαλόπολης (εικόνες)