Αποφοίτησαν οι καταρτιζομενοι της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας»

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης ανακοινώνει την αποφοίτηση των καταρτιζομένων της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» καθώς και την επιτυχία αποφοίτων στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ και στις κατατακτήριες εξετάσεις του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το σχολικό έτος 2024-2025.
Οι νέοι επαγγελματίες υγείας, μετά από εντατική θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, απέδειξαν την επάρκεια, τη συνέπεια και την αφοσίωσή τους στον ευαίσθητο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης. Η επιτυχής πιστοποίησή τους από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα κατάρτισης της Σχολής, ενώ η εισαγωγή τους μέσω κατατακτηρίων στο προπτυχιακό πρόγραμμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναδεικνύει τη συνεχή τους πρόοδο και φιλοδοξία.
Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους και επιτυχόντες, ευχόμενοι καλή σταδιοδρομία και συνεχή επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη. Το έργο και η προσφορά τους είναι πολύτιμα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την τοπική κοινωνία.
Σχετικά Άρθρα
- Η Βόρεια Κυνουρία τίμησε την ιστορική Μάχη των Δολιανών (εικόνες)
- Η Αρκαδία τίμησε τη 204η Επέτειος της Ιστορικής Μάχης του Βαλτετσίου (εικόνες)
- Ο ASTERAS AKTOR έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στον μεγάλο τελικό του e-Κυπέλλου Ελλάδας!
- Ο 7ος αγώνας δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης» (εικόνες - βίντεο)
- Σήμερα η θεατρική παράσταση από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης – Δωρεάν είσοδος στο Μαλλιαροπούλειο!
1 σχόλιο
-
Απόφοιτοι υπάρχουν