Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έκλεισαν τα πολύϊατρεία του ΕΟΠΥΥ – Από πού θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι στην Αρκαδία! (vd)

Έκλεισαν τα πολύϊατρεία του ΕΟΠΥΥ – Από πού θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι στην Αρκαδία! (vd)

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα στη λειτουργία των πολϊατρείων του ΕΟΠΥΥ στην Τρίπολη, με αποτέλεσμα να επικρατεί σύγχυση στους ασφαλισμένους του Οργανισμού της περιοχής για τον τρόπο εξυπηρέτησής τους.

Από την Τρίτη, λοιπόν, και για έναν μήνα, δεν θα λειτουργούν οι Μονάδες Υγείας (πρώην ΙΚΑ) και ο ΕΟΠΥΥ καλεί τους ασφαλισμένους στην Αρκαδία να μην τηλεφωνούν στα 5ψήφια τηλέφωνα για να κλείσουν ραντεβού με τους γιατρούς, καθώς δεν θα είναι εφικτός ο προγραμματισμός ραντεβού.

Στο διάστημα αυτό οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το δίκτυο των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ (υπάρχει λίστα για την Αρκαδία, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.eopyy.gov.gr) και υπενθυμίζει ότι σε αυτούς τους γιατρούς έχουν δοθεί αυξημένες επισκέψεις, από 200 σε 400 τον μήνα.

Επίσης, οι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται από τα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας και από τα εξωτερικά ιατρεία του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, ο ΕΟΠΥΥ απελευθερώνει πλήρως το όριο συνταγογράφησης για τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας, των Περιφερειακών Ιατρείων και των νοσοκομείων, για έναν μήνα, δηλαδή όσο διάστημα διαρκεί η αναστολή της λειτουργίας των Μονάδων Υγείας.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ, δείτε ΕΔΩ!

1 σχόλιο

  • Τάσος  Παπαζαχαρίας.
    Τάσος Παπαζαχαρίας. Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 14:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο κελί το διπλανό μου, φέραν κι άλλο αδελφό μου
    Ωχ τι θα τραβήξει Αχ μανούλα μου!!!!
    Αυτός ο στίχος τεριάζει στη κοινωνία μας !!! Κανένας δεν θα γλιτώσει απ αυτη τη πολιτική!!! Κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί και όχι ένας-ένας!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...