Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Δεν θα κλείσει κανένα Κέντρο Υγείας στην Αρκαδία» (vd)

«Δεν θα κλείσει κανένα Κέντρο Υγείας στην Αρκαδία» (vd)
"Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία αλληλοεπικάλυψη και δεν έχουμε την υπερβολή που έχουμε σε άλλες περιοχές με τα Κέντρα υγείας στην Αρκαδία. Όλα τα κέντρα υγείας του νομού είναι απαραίτητα και βάσει του χάρτη υγείας που  ολοκληρώθηκε δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης ή κατάργησης κάποιου από αυτά, αφού είναι όλα αναγκαία και εξυπηρετούν συγκεκριμένες περιοχές".
Αυτό ανέφερε απαντώντας σε ερώτησή μας σχετικά με το κλείσιμο ή μη των κέντρων υγείας της Αρκαδίας ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Κατσίβελας, που βρέθηκε στην Τρίπολη για να παραστεί σε σύσκεψη στην Περιφέρεια σχετικά με την πορεία υλοποίησης των έργων ΕΣΠΑ στο χώρο της υγείας.. Ο κ. Κατσίβελας έδωσε μάλιστα την κάθετη διαβεβαίωσή του ότι η πολιτική του Υπουργείου για την πρωτοβάθμια υγεία είναι διαφορετική και δεν πρόκειται να υπάρξει κλείσιμο των κέντρων της Αρκαδίας, ενώ σε κάποιες περιοχές θα γίνουν συγχωνεύσεις με τις νέες μονάδες του ΕΟΠΥΥ που θα προκύψουν.
 
Ο κ. Κατσίβελας μίλησε και για την έλλειψη αγροτικών γιατρών στην Αρκαδία και ανέφερε ότι πλέον θα πάψει να υπάρχει πρόβλημα, αφού η Κυβέρνηση επανέφερε το υποχρεωτικό αγροτικό για τους γιατρούς και πλέον όποιος θέλει ειδικότητα θα κάνει και αγροτικό παράλληλα.
Δείτε στο βίντεο αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Κατσίβελας για το θέμα.
 
 
Ε.Τ. – www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...