Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «Καλημέρα Αρκαδία» στον παιδότοπο που λειτουργεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (vd)!

Το «Καλημέρα Αρκαδία» στον παιδότοπο που λειτουργεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (vd)!
Στην Παιδιατρική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείο Τρίπολης δημιουργήθηκε πριν δύο μήνες ένας χώρος για την ψυχαγωγία των παιδιών που νοσηλεύονται, μετά από τη δωρεά της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, σε συνεργασία με την διοίκηση του Νοσοκομείου.
Πρόσφατα ο παιδότοπος αυτός ενισχύθηκε και με το ανάλογο προσωπικό, για την απασχόληση και την ψυχαγωγία των παιδιών.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, για άλλη μια φορά ευχαρίστησε την διοίκηση της Π.Ο.Α για τη δωρεά της και ειδικότερα τον πρόεδρο Γιώργο Ρεβελιώτη για την ιδέα του.
Η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής Γιάννα Αντωνίου τόνισε ότι ο χώρος αυτός σε δημόσιο νοσοκομείο της Ελλάδας σπανίζει.
Συμπλήρωσε ότι τα παιδιά λόγω των διαφορετικών ιώσεων που έχουν μπαίνουν στο χώρο εναλλάξ και ασχολούνται με διάφορα παιχνίδια επιτραπέζια, tv videο, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα.
Οι γονείς από τη μεριά τους είναι ευχαριστημένοι και ξεκουράζονται όταν ξέρουν ότι τα παιδιά τους έχουν ένα χώρο για να περνούν τις μέρες νοσηλείας τους ή και τα παιδιά τα οποία έρχονται ως επισκέπτες.
Τέλος είπε χαρακτηριστικά "ευχόμαστε να έχουμε κι’ άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες και συνεργασίες με την Π.Ο.Α στο μέλλον, για να φτιάξουμε κι’ άλλα καινούργια πράγματα, τα οποία θα ήταν ωφέλιμα για την κλινική μας αλλά και για το υπόλοιπο Νοσοκομείο".
Η κα Σπανουδάκη, η οποία εντάσσεται το προσωπικό που βοηθούν τα παιδιά στον παιδότοπο της παιδιατρικής κλινικής, επισήμανε ότι τα παιδιά έχουν κάνει κάποιες ζωγραφιές, τις οποίες έχουν αφιερώσει στην Π.Ο.Α, για να την ευχαριστήσουν που τους προσφέρουν ευχάριστες ώρες κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.
Δείτε το βίντεο:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...