Καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων» της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου σε δράσεις με επίκεντρο την αιμοδοσία
Οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων» της ΣΑΕΚ του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης συμμετείχαν ενεργά σε δράσεις με επίκεντρο την αιμοδοσία, συνδυάζοντας τη γνώση με την κοινωνική προσφορά.
Συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Σκλαβενίτης στην Τρίπολη, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΓΝ Τρίπολης.
Εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Τμήμα Αιμοδοσίας, με στόχο την εξοικείωση των καταρτιζόμενων με τις διαδικασίες, τις αρχές ασφάλειας και τον κρίσιμο ρόλο της αιμοδοσίας στο σύστημα υγείας.
Σχετικά Άρθρα
- Η συνάντηση Δένδια με στελέχη και φίλους της ΝΔ στην Τρίπολη (εικόνες)
- Με καπνογόνα και συνθήματα η "πρώτη" του Αστέρα - Τα φωτογραφικά κλικ!
- Πανθυρεατικός | Ανανέωσαν οι Πετρόπουλος, Κατσούδας και Τζαρέλλας
- Τροχαίο με νεκρούς στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης
- Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας | Παραμένει Πρόεδρος ο Γιαννούσης, Αντιπρόεδρος ο Καρδάσης, Γραμματέας ο Λάτσης (vd)






