Δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης για όλους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Μαΐου, η Καρδιολογική Κλινική του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης και με τη συμμετοχή των καταρτιζόμενων της ΣΑΕΚ του Νοσοκομείου, υλοποιεί για 4η συνεχόμενη χρονιά δράση ενημέρωσης, πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της αρτηριακής υπέρτασης, στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος MMM (May Measurement Month – Μάιος Μήνας Μέτρησης).

Από τις 13 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου 2026, στην είσοδο των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης για όλους τους πολίτες από τους καταρτιζόμενους των ειδικοτήτων:
- Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας
• Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων
Η καταγραφή των δεδομένων θα είναι εθελοντική και ανώνυμη και δεν θα αφορά ασθενείς του νοσοκομείου αλλά συνοδούς και επισκέπτες, τηρώντας πλήρως την προβλεπόμενη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Σχετικά Άρθρα
- Η Αρκαδία θέλει plus 30.000.000 € μόνο για τις ζημιές - Έρχονται εκλογές - Θα αρχίσουν τα «ΘΑ» και τα ταξίματα
- Παιδικό Πρωτάθλημα | Την Κυριακή ο τελικός ανάμεσα σε Πανθυρεατικό και ΑΟ Νέων
- Λατινοπούλου: “Γιατί να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος την προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ στη Eurovision;”
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Μαθητές και μαθήτριες από την Τρίπολη διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες στο Άργος Ορεστικό
1 σχόλιο
-
Δωρεάν;;; Τρέχουμε όλοι να μάς πάρουν τήν πίεση στο Παναρκαδικό!! Καί μήν ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τήν κυρία διοικητή.






