Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για την ψωρίαση (που δεν είναι μεταδοτική) ενημερώθηκαν οι πολίτες στην Τρίπολη (vd)

Για την ψωρίαση (που δεν είναι μεταδοτική) ενημερώθηκαν οι πολίτες στην Τρίπολη (vd)
 Το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «Καλυψώ» πραγματοποίησε στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης ενημερωτική δράση με τίτλο: «Μάθε για τη ψωρίαση, Ενημερώσου για το Καλυψώ».
Η δράση αυτή είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Δήμου Τρίπολης κι έχει ως βασικό στόχο την ενημέρωση των πολιτών στα εξής θέματα:
*Η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική!
*Τί είναι η ψωρίαση, πως επηρεάζει τη ζωή του ασθενούς και πως μπορούν αντιμετωπιστούν τα μη ιατρικά θέματα της νόσου (ψυχολογικό βάρος, κοινωνικός αποκλεισμός, ανθρώπινες σχέσεις κλπ.),
*Δράσεις και στόχοι «Καλυψώ». Μέλη και φίλοι του «Καλυψώ» βρίσκονταν στην Τρίπολη, στην Πλατεία Αγίου Βασιλείου (κεντρική πλατεία), τοΣάββατο 29 Μαρτίου 2014, από 10 π.μ. έως 4 μ.μ. με σκοπό την ενημέρωση του κοινού στα πιο πάνω θέματα.
Επιπλέον, όσοι επιθυμούσαν, δοκίμαζαν ειδικά ρούχα (μπουφάν, κασκόλ) που χάριν της κατασκευής τους μπορούσαν να δίνουν σε όποιον τα φοράει την αίσθηση που έχουν για το δέρμα τους οι ασθενείς με ψωρίαση.
Στην κάμερα του Kalimera-Arkadia.gr μίλησε ο Πρόεδρος του Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «Καλυψώ» Κωνσταντίνος Λούμος.
 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...