Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέλουν να το κλείσουν; Αφήνουν χωρίς οδηγούς το Ψυχιατρείο – «Μαύρο Πάσχα» για τους εργαζομένους (vd)

Θέλουν να το κλείσουν; Αφήνουν χωρίς οδηγούς το Ψυχιατρείο – «Μαύρο Πάσχα» για τους εργαζομένους (vd)
Έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων του ψυχιατρικού νοσοκομείου έγινε την Κυριακή στην Τρίπολη. Οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι αφού ψηφίζεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η διαθεσιμότητα των οδηγών των Νοσοκομείων και η μεταφορά τους στο ΕΚΑΒ.

Η Ευαγγελία Μαρινάκου η οποία είναι πρόεδρος εργαζομένων ψυχιατρικού νοσοκομείου Τρίπολης δήλωσε ότι «αυτό είναι τη αρχή του τέλους για το Ψυχιατρείου το οποίο θα απομονωθεί (αφού είναι εκτός πόλης) και θα κλείσει».
Εξήγησε ότι οι οδηγοί κάνουν μεταφορές ασθενών με βεβαρημένα προβλήματα, του φαρμακευτικού υλικό και τη μεταφορά τροφίμων σε ξενώνες της πόλης.
Οι εργαζόμενοι είπαν ότι θα κάνουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης και θα ζητήσουν τη στήριξή του, για να μην κλείσει το Ψ.Ν.Τ. με αυτό τον απότομο τρόπο.
Οι οδηγοί θα περάσουν μαύρο Πάσχα αφού θα παραμείνουν επί ένα μήνα σε διαθεσιμότητα. Χαρακτηριστικά, ο οδηγός του Ψυχιατρείου Γιώργος Καδάς είπε ότι κάνουν πάνω από 100 χιλιόμετρα την ημέρα και ο κάθε οδηγός κάνει διπλοβάρδιες παράνομα από το πρωί μέχρι το βράδυ! Επιπλέον, εξέφρασε την αγωνία των οδηγών για το μέλλον, αν πράγματι ενταχθούν το ΕΚΑΒ, κάτω από ποίες προϋποθέσεις και γενικότερα υπογράμμισε ότι δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει!


Collage
 

4 σχόλια

  • ΚΟΥΛΗΣ
    ΚΟΥΛΗΣ Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουράγιο σε όλους σας η χούντα του αδωνη δεν θα περάσει....

  • Φτωχός πλην ΤΙΜΙΟΣ
    Φτωχός πλην ΤΙΜΙΟΣ Τρίτη, 01 Απριλίου 2014 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζοντας το σχόλιό σας έχω επέλθει σε ένα μεγάλο δίλημμα..Να απαντήσω με επιχειρήματα σε ένα σαθρό κι ωχαδερφιστικό σχόλιο ή να γελάσω και να προχωρήσω παρακάτω;;; Τελικά υπερνίκησε η επιθυμία μου για λεκτική διένεξη (με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον όρο διάλογο με κάποιον αδαή που γράφει δημόσια τέτοια πράγματα για τους συναδέλφους του) οπότε επιτρέψτε μου το παρακάτω λογύδριο.Αρχικά, στις άλλες πόλεις όπως αναφέρετε, όντως οι εργαζόμενοι διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις ΑΛΛΑ η βασική διαφορά με την πόλη μας έγκειται στο γεγονός ότι οι εν λόγω πόλεις διαθέτουν ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ (λεωφορεία,τραμ κλπ) οπότε ΝΑΙ η μεταφορά των εργαζομένων αποτελεί μείζον ζήτημα. Συνακόλουθα,επειδή φαντάζομαι δεν το γνωρίζετε καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα προβαίνατε στον παραπάνω ευτελή καφενειακού χαρακτήρα σχολιασμό, οι οδηγοί εξυπηρετούν μια σειρά από άλλες ανάγκες του Ιδρύματος, όπως οι μεταφορά φαρμάκων και οι μεταφορά των ασθενών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο,όταν υφίσταται η ανάγκη (φαντάζομαι γνωρίζετε ότι οι νοσηλευόμενοι δύναται να αντιμετωπίσουν και παθολογικής φύσεως προβλήματα εκτός από ψυχιατρικής). Να σας ενημερώσω επίσης για τις σοβαρές ελλείψεις του ΕΚΑΒ σε οδηγούς κι ασθενοφόρα. Το υπάρχον δυναμικό μετά βίας ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Νοσοκομείου,οπότε μπορείτε να φανταστείτε τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η ανάγκη εξυπηρέτησης ενός ακόμα Ιδρύματος.(Θεωρώ περιττό να αναφέρω τις περιπτώσεις όπου απαιτείται άμεση μεταφορά των νοσηλευόμενων στο Παναρκαδικό.) Τέλος, όντας ο ίδιος εργαζόμενος στο ΨΝΤ οφείλω να σας ενημερώσω ότι με βάσει τον αριθμό των νοσηλευόμενων, το πλήθος των γιατρών είναι υπεράριθμο.

  • kokkinos
    kokkinos Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 07:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ;ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΒΟΛΤΕΣ...ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ;ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΧΟΥΝ;

  • Α
    Α Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑΝ.ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΧΙ 6 ΑΛΛΑ 16 ΧΛΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...