Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γερά νεύρα πρέπει να έχουν οι ασφαλισμένοι του πρώην ΕΟΠΥΥ στην Τρίπολη!

Γερά νεύρα πρέπει να έχουν οι ασφαλισμένοι του πρώην ΕΟΠΥΥ στην Τρίπολη!
Στις 20 Μαρτίου άνοιξαν επίσημα τα πολυιατρεία του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) στην Τρίπολη (εκεί που λειτουργούσε ο ΕΟΠΥΥ), όμως οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή καθώς δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν.
Ο λόγος έγκειται στο γεγονός ότι το προσωπικό αναμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση τοποθέτησης στις θέσεις του. Το ΦΕΚ διορισμού για τη μονάδα της Τρίπολης στάλθηκε χθες (31 Μαρτίου) και σύμφωνα με την εκτίμηση της προέδρου των γιατρών Παναγιώτας Κουρέτα, σε δύο με τρεις μέρες θα λάβουν ενημέρωση για την υπηρεσία τους.
Ωστόσο οι ασθενείς θα πρέπει να κάνουν υπομονή και αφού ξεκινήσει η λειτουργία των ιατρείων γιατί ο κάθε γιατρός έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί 30 άτομα τη μέρα και εκτιμάται λόγω του κενού που δημιουργήθηκε με το κλείσιμο των ιατρείων η ταλαιπωρία θα είναι τεράστια.
Να θυμίσουμε ότι συμβεβλημένοι γιατροί στην Αρκαδία είναι μόνο 10, δύο παθολόγοι, τρεις ορθοπεδικοί, τέσσερις οδοντίατροι (ένας εκ των οποίων στο Άστρος) και ένας ωτορινολαρυγγολόγος.
Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...