Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νοσοκομείο και Δήμος Β. Κυνουρίας δίνουν λύση στο πρόβλημα με τους οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους!

Νοσοκομείο και Δήμος Β. Κυνουρίας δίνουν λύση στο πρόβλημα με τους οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους!
Ένα σημαντικό πρόβλημα το οποίο υπήρχε με την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Άστρους, φαίνεται ότι βρίσκει οριστική λύση.
Η συνεργασία που είχαν ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Νίκος Χρόνης και η Δημοτική Αρχή της Βόρειας Κυνουρίας οδήγησε στη σύναψη μίας προγραμματικής σύμβασης.
Η σύμβαση αυτή προβλέπει ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα διαθέσει, για χρονικό διάστημα έξι μηνών, έναν οδηγό ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως οδηγός ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας του Άστρους.
Αυτό σημαίνει ότι το Κέντρο Υγείας, από τρεις οδηγούς, που είχε μέχρι τώρα, πλέον θα έχει τέσσερις, με αποτέλεσμα να λύνεται το πρόβλημα με τις βάρδιες.
Η προγραμματική σύμβαση θα ανανεώνεται κάθε έξι μήνες, με τον Δήμο να διαθέτει τον ίδιο ή διαφορετικό οδηγό κάθε φορά.
Η υλοποίηση της θα ξεκινήσει, όταν υπογραφεί και εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αφού είχε προηγηθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία λύνει ένα μόνιμο πρόβλημα που υπήρχε στο Κέντρο Υγείας Άστρους, το οποίο εξυπηρετεί μία μεγάλη περιοχή, που ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, κατακλύζεται από χιλιάδες παραθεριστές και λουόμενους.
Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται η ίδια λύση να επιχειρηθεί να εφαρμοστεί και στα άλλα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας, σε συνεργασία του Νοσοκομείου, με τους αντίστοιχους δήμους. 

1 σχόλιο

  • ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ
    ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΚΥΡΙΕ ΧΡΟΝΗ ΕΥΓΕ!ΚΥΡΙΕ ΣΚΑΝΤΖΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΗ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...