Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν έξι οδηγοί ασθενοφόρων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου …

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν έξι οδηγοί ασθενοφόρων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου …
«Στη λίστα της διαθεσιμότητας μπήκαν από 8/4/14  έξη οδηγοί του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, με τον κλάδο των οδηγών σε όλα τα νοσηλευτικά Ιδρύματα να οδηγείται σε «ξαφνικό θάνατο», καθώς καταργείται η ειδικότητά τους , αναφέρει ο Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Γιώργος Παπασταματάκης και προσθέτει ότι «όλοι οι οδηγοί θα αξιολογηθούν και θα τοποθετηθούν στο ΕΚΑΒ, από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ.
Για τους οδηγούς, προβλέπεται η άμεση ένταξή τους στην κινητικότητα, καθώς η κεντρική απόφαση του υπουργείου Υγείας είναι να ενισχυθεί ο ρόλος του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν εκεί όσοι οδηγοί από τη διαθεσιμότητα κριθεί ότι είναι απαραίτητοι για να λειτουργήσει πιο αποδοτικά η νευραλγική αυτή υπηρεσία της υγείας.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας εκφράζει την αντίθεση του, στις διαθεσιμότητες και κινηκότητες, που είναι τροϊκανικές επινοήσεις, που σκοπό έχουν να υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το κράτος προνοίας και την παράδοση του σε μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα με ενοικιαζόμενους δουλοεργάτες.
Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους οδηγούς του νοσοκομείου μας και ευχόμαστε οι Αγιες μέρες που έρχονται να οδηγήσουν μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου , στην Ανάσταση και του Ελληνικού Λαού».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...