Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοβαρή καταγγελία Βλάση: Κινδύνευσε η ζωή ασθενή στο Νοσοκομείο - Κάλεσμα για κοινή δράση σε Ζαχαριά και Οδυσσέα!

Σοβαρή καταγγελία Βλάση: Κινδύνευσε η ζωή ασθενή στο Νοσοκομείο - Κάλεσμα για κοινή δράση σε Ζαχαριά και Οδυσσέα!
Η πρώτη κίνηση του Κώστα Βλάση, από τη στιγμή που εκλέχθηκε βουλευτής, αφορά το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και τα σοβαρά προβλήματά του.
Ο νέος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ και γιατρός στο επάγγελμα, προχώρησε σε μία σοβαρή δημόσια καταγγελία και απεύθυνε πρόσκληση στους συναδέλφους του για να δράσουν από κοινού.
Διαβάστε ... «Κινδύνεψε η ζωή νοσηλευομένου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Ενώ χρειαζόταν άμεσα χειρουργική επέμβαση, ενώ υπήρχε χειρουργός, δεν υπήρχε, δεν εφημέρευε αναισθησιολόγος το περασμένο Σαββατοκύριακο – αυτό πληροφορηθήκαμε. Παράλληλα, ακόμη και σήμερα μετακινούνται γιατροί, χωρίς να αντικαθίστανται. Το νοσοκομείο έχει φθάσει στα όρια του.
Οι Ευθύνες, ασφαλώς, δεν ανήκουν στο ιατρικό προσωπικό, ανήκουν στην Πολιτεία, ανήκουν και στην προηγούμενη κυβέρνηση, στην Παράταξή μου. Οι Αρκάδες έστειλαν στο Κοινοβούλιο τρεις γιατρούς – πρώτο καθήκον μας η στελέχωση του Νοσοκομείου με το απαραίτητο προσωπικό, η ομαλή λειτουργία του, η άριστη περίθαλψη των νοσηλευομένων.
Η συνεργασία των τριών βουλευτών ξεκινάει από το Παναρκαδικό, από την έγνοια για την προστασία της υγείας των συμπατριωτών μας. Είμαι βέβαιος ότι στην πρόσκλησή μου αυτή θα ανταποκριθούν αμέσως οι κ.κ. Ζαχαριάς και Κωνσταντινόπουλος.»

2 σχόλια

  • ΠΠΠΠΠΠΠ
    ΠΠΠΠΠΠΠ Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 07:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΣΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΑΝ ΣΚΕΠΤΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΣ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

  • Σταυρούλα
    Σταυρούλα Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ την 1 Ιανουαρίου δεν υπήρχε γυναικολόγος. Ήταν όμως πολύ ευγενικοί , με έστειλαν στο Αργος! Απαράδεκτο !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...