Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Παλλάδιον Χορηγός του 29ου Πανελλήνιου Συνέδριου Νευροχειρουργικής (εικόνες)

Το Παλλάδιον Χορηγός του 29ου Πανελλήνιου Συνέδριου Νευροχειρουργικής (εικόνες)
Το Παλλάδιον Κέντρο Αποκατάστασης ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας να αποτελέσει έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Συνεδρίου, με δυναμική παρουσία στον εκθεσιακό χώρο της διοργάνωσης.



Το Παλλάδιον ήταν το μοναδικό Κέντρο Αποκατάστασης που συμμετείχε στο φετινό ετήσιο συνέδριο, στο οποίο παρευρέθηκαν πάνω από 200 διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι Νευροχειρουργοί, που παρουσίασαν και ανέδειξαν τις νεότερες τάσεις και απόψεις πάνω στην επιστήμη της Νευροχειρουργικής.

Το Κέντρο μας, πιστό στην δέσμευσή του την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών, παρακολουθεί στενά τις επιστημονικές εξελίξεις και ενημερώνεται για τις πρωτοποριακές μεθόδους που εφαρμόζονται στον τομέα της Υγείας, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους ασθενείς και τους θεράποντες Ιατρούς τους.

Οι εκπρόσωποι του Παλλάδιον είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Νευροχειρουργικής και παράλληλα να ενημερώσουν τους συνέδρους για τις υπηρεσίες αποκατάστασης που είναι απαραίτητες σε νευροχειρουργημένους ασθενείς και μπορούν να φανούν ωφέλιμες στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Εντυπωσιασμένοι δήλωσαν οι Ευρωπαίοι Νευροχειρουργοί οι οποίοι τόνισαν χαρακτηριστικά ότι το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης, στα πρότυπα των Κέντρων που λειτουργούν στο εξωτερικό!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εργασίες του συνεδρίου απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα http://enxe.gr/congress2015/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...