Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα πρόσκληση για τις κενές θέσεις σε Περιφερειακά Ιατρεία της Αρκαδίας!

Νέα πρόσκληση για τις κενές θέσεις σε Περιφερειακά Ιατρεία της Αρκαδίας!
Την ανάρτηση των κενών θέσεων σε Περιφερειακά Ιατρεία της Αρκαδίας που προέκυψαν από την Προκήρυξη της 9ης Μαρτίου 2015 για την κάλυψή τους από Ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου µε την ιδιότητα θητεία και Ιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Υγείας.
Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων είναι μέχρι τις 23 Ιουνίου.
Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ∆ΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
1. ∆ΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ.
2. Ειδικευόµενοι ιατροί, που κατέχουν θέση µε παράταση, µπορούν να λάβουν µέρος στην παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος.Το ίδιο ισχύει και για τους ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου που υπηρετούν µε παράταση της θητείας τους.
3. Ιατροί που είχαν καταθέσει αιτήσεις για την συµµετοχή τους σε προκηρύξεις – προσκλήσεις ενδιαφέροντος από το 2011 µέχρι και σήµερα, θα καταθέσουν µόνο συµπληρωµατική αίτηση χωρίς να επισυνάψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκτός αυτών που ήταν ελλιπή).
Η πρόσκληση αφορά τα Περιφερειακά Ιατρεία Αγίου Πέτρου (2 θέσεις), Νεστάνης, Λεωνιδίου, Κοσμά, Ίσσαρη, Δυρραχίου, Καλλιανίου, Κοντοβάζαινας, Θεοκτίστου και Πρασίνου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...