Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παιδικός καρκίνος | Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για να στηριχθεί το «Άξιον Εστί» (vd)

Παιδικός καρκίνος | Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για να στηριχθεί το «Άξιον Εστί» (vd)

Αφιερωμένο στον αγώνα του συλλόγου αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας «Άξιον Εστί», ήταν για την ποδοσφαιρική ομάδα της Έλευσις , το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 7Χ7 που διοργανώθηκε στο γήπεδο του Kick off το 2017. Στον αγωνιστικό στίβο η Έλευσις, μεταξύ 17 ομάδων, προκρίθηκε στη δεύτερη θέση.
Το έπαθλο, που συνοδεύεται από μικρό χρηματικό ποσό, προσφέρεται για τους σκοπούς του συλλόγου « Άξιον Εστί».
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο «αρχηγός» της ποδοσφαιρικής ομάδας της Έλευσις Παναγιώτης Σιαβελής: «Το Άξιον Εστί» ήταν και είναι ο σύλλογος που πρωταγωνιστεί στην Αρκαδία και ευρύτερα, στην ενημέρωση για τον παιδικό καρκίνο αποδεικνύοντας και έμπρακτα με τις δράσεις του την αλληλεγγύη του στα παιδιά του ογκολογικού του Νοσοκομείου Παίδων. Ο αγώνας του μας ενέπνευσε, όλους εμάς ερασιτέχνες του ποδοσφαίρου, και μας ισχυροποίησε την επιθυμία να πράξουμε το ελάχιστο δίπλα στο σύλλογο, νοιώθοντας βέβαιοι ότι θα συμπορευτούν πολλοί περισσότεροι στους σκοπούς του «Άξιον Εστί.»

1 σχόλιο

  • Κατερίνα Χ.
    Κατερίνα Χ. Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Για μία ακόμα φορά η Ομάδα Έλευσις Αρκαδίας παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς! Πολλά Μπράβο !!! Μακάρι η πρωτοβουλία αυτή να κινητοποιήσει και άλλες " μεγάλες" Ομάδες να συστρατευθούν σε αυτή την προσπάθεια!.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...