Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανασυγκροτήθηκαν οι Υγειονομικές Επιτροπές στην Τρίπολη! (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ανασυγκροτήθηκαν οι Υγειονομικές Επιτροπές στην Τρίπολη! (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ανασυγκροτήθηκε η τριμελής Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή του Ν. Αρκαδίας με έδρα την Τρίπολη, με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νίκου Παπαθεοδώρου και όρισε μέλη αυτής τους κατωτέρω:
 κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του ΑΝΔΡΕΑ Διευθυντή Παθολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ως Πρόεδρο με αναπληρώτριά του την κα ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Διευθύντρια Πνευμονολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
 κα. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Διευθύντρια Ψυχιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την
κα. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ, Διευθύντρια Παιδιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
 κ. ΣΤΥΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Διευθυντή Νευροχειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την κα ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Επιμελήτρια Β΄Νεφρολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται: Η κα ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΛΥΓΕΡΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων του Τμήματος Διοικητικού Οικονομικού Ν.Αρκαδίας,με αναπληρώτρια γραμματέα την κα ΚΑΜΠΙΣΙΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ,του κλάδου ΔΕ Δημοσιογράφων (ΙΔΑΧ)του Τμήματος Διοικητικού Οικονομικού Ν. Αρκαδίας.
Η Επιτροπή θα συνεδριάζει στο κτίριο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, σε ημέρες και ώρες που θα καθορίζονται από τον Πρόεδρό της, ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες.
Σε περίπτωση κωλύματος ή δικαιολογημένης απουσίας τακτικού μέλους της Επιτροπής θα ειδοποιείται με ευθύνη του από την προηγούμενη ημέρα η γραμματέας της Επιτροπής.
Η θητεία των μελών της επιτροπής είναι διετής και λήγει στις 31-12-2019.

Με άλλη απόφαση έγινε ανασυγκρότηση για την πενταμελή Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου,Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, με έδρα την Τρίπολη και ορίζουμε μέλη αυτής τους κατωτέρω:
• Τον κ. ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Επιμελητή A΄Γενικής Ιατρικής του ΠΕΔΥ-Κ.Υ.ΛΕΒΙΔΙΟΥ-πρώην Π.Ι.ΛΕΒΙΔΙΟΥ,ως Πρόεδρο,με αναπληρωτή του τον κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΛΕΩΝΙΔΑ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, Επιμελητή Β΄ Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης ως αναπληρωτή πρόεδρο
• Τον κ. ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Διευθυντή Καρδιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την κα. ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΠΕΤΡΟΥ,Επιμελήτρια Β΄ Οφθαλμολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης,ως αναπληρωματικό μέλος.
• Τον κ. ΦΑΧΟΥΡΙ ΙΜΠΡΑΧΗΜ του ΣΑΛΕΧ, Διευθυντή Παιδοχειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΣΩΤΗΡΙΟ Του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Επιμελητή Β΄ Πνευμονολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ως αναπληρωματικό μέλος.
• Τον κ.ΔΗΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,Διευθυντή Β΄ Ορθοπεδικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης,ως τακτικό μέλος,με αναπληρωτή του τον κ.ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ του ΙΩΑΝΝΗ,Επιμελητή Β΄ Παθολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης,ως αναπληρωματικό μέλος.
• Την κα.ΛΑΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ,Διευθύντρια Ψυχιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης,ως τακτικό μέλος με αναπληρώτριά της την κα.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Επιμελήτρια Α΄ Ψυχιατρικής του Κ.Ψ.Υ. του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης,ως αναπληρωματικό μέλος.
Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται:
Η κα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, κλάδου ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού,υπάλληλος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης με αναπληρωτή γραμματέα τον κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού (ΙΔΑΧ) του Τμήματος Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης Ν. Αρκαδίας.
Η Επιτροπή θα εδρεύει στο κτίριο της Δνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα συνεδριάζει, σε ημέρες και ώρες που θα καθορίζονται από τον Πρόεδρό της, ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες.
Σε περίπτωση κωλύματος ή δικαιολογημένης απουσίας τακτικού μέλους της Επιτροπής θα ειδοποιείται με ευθύνη του από την προηγούμενη ημέρα η γραμματέας της Επιτροπής.
Η θητεία των μελών της επιτροπής είναι διετής και λήγει στις 31-12-2019.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...