Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΚΑΒ | Νέα ασθενοφόρα θα έρθουν στην Τρίπολη - Αίτημα να γίνει παράρτημα στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων! (vd)

ΕΚΑΒ | Νέα ασθενοφόρα θα έρθουν στην Τρίπολη - Αίτημα να γίνει παράρτημα στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων! (vd)

Το ΕΚΑΒ Τρίπολης έκοψε την πίτα του για το 2018 και στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης ακούστηκαν πολλά και σημαντικά για την πολύ σημαντική αυτή υπηρεσία.
Ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γ. Μαθιόπουλος ευχήθηκε υγεία στους εργαζομένους και τις οικογένειες του. Επίσης, ευχήθηκε λιγότερα περιστατικά για το 2018.
«Να είστε γεροί για να είμαστε κι εμείς γεροί. Κάνετε καλή τη δουλειά, αλλά η Πολιτεία πρέπει να σας στελεχώσει σε ανθρώπινο υλικό, αυτοκίνητα και υλικά» είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.
Για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ μίλησε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κατσίρης, ο οποίος τόνισε ότι με το προηγούμενο επιχειρησιακό πρόγραμμα ήρθαν δύο νέα ασθενοφόρα στην Τρίπολη και η ενίσχυση θα συνεχιστεί με το νέο πρόγραμμα.
Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒΕ Τρίπολης Σ. Μπακόπουλος έκανε μία ανασκόπηση του 2017 λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ίδρυμα Νιάρχου, για τις δύο μονάδες που δωρίθηκαν σε Τρίπολη και Καλαμάτα, ενώ θα δοθούν και δύο 4Χ4.
Επίσης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε καινούργια ασθενοφόρα Mercedes στα 8 ΕΚΑΒ της περιοχής.
«Είμαστε από τα λίγα παραρτήματα στην Ελλάδα, που δεν είμαστε ελλείψεις κι αυτό οφείλεται στον καλό προγραμματισμό, στη διοίκηση και σε όλους εσάς που βάλατε πλάτη. Μέχρι το τέλος του 2018 θα πάρουμε άλλα 4 καινούργια ασθενοφόρα με διαγωνισμό. Θα έχουμε έναν υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων για να εξυπηρετούμε καλύτερα τον κόσμο.
Έχουμε ζητήσει παράρτημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων» είπε ο κ. Μπακόπουλος.
Το βίντεο είναι της Αρκαδικής Τηλεόρασης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...