Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Γιάννη Κούρε, βάλε για Δήμαρχος Τρίπολης»!

«Γιάννη Κούρε, βάλε για Δήμαρχος Τρίπολης»!

 

Γιάννη Κούρε, τεράστιε Έλληνα, άξιο τέκνο της Αρκαδίας, σύγχρονε Φειδιππίδη, γοργοπόδαρε Νικηταρά του σήμερα!

Είμαι ένας συμπολίτης σου. Δεν με ξέρεις, αλλά παίρνω το θάρρος να σου γράψω επειδή «συνδέομαι» μαζί σου υπό μία έννοια. Σου έχω σφίξει το χέρι μία φορά, ενώ στο ντοκιμαντέρ «Αενάως Κινούμενος» είμαι ένας από τους τύπους που τρέχει πίσω σου, όσο εσύ μιλάς στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, της Τρίπολης. Και πάνω από όλα, είσαι ένα από τα ζωντανά μου πρότυπα: Ένας ημίθεος που περπατά ανάμεσα σε απλούς θνητούς με προορισμό να τους εμπνέει, και να τους δείχνει ότι δεν υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη θέληση.

Σε παρακαλώ ταπεινά εκτός από το αθλητικό, το μουσικό, το συγγραφικό, και το ποιητικό πεδίο να ξεκινήσεις ακόμη έναν άθλο: Να διεκδικήσεις τα ηνία του Δήμου μας, διότι οι συνθήκες το επιβάλλουν: H Πατρίδα μας βρίσκεται σε δεινή θέση και είναι η ώρα να βγουν μπροστά προσωπικότητες με την αντοχή και την ψυχική δύναμη (έχεις σε αφθονία και τα δύο) για να μας ενώσουν και να μας οδηγήσουν «λίγο ψηλότερα» με το παράδειγμα τους.

Ξέρω ότι οι αδικίες, οι μίζερες νοοτροπίες, τα μακιαβελικά σχέδια, οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις, και οι τσάτσοι που μας περιβάλλουν σε απωθούν σφόδρα, αλλά θα πρέπει να κάνεις άλλη μία υπέρβαση (τόσες και τόσες έχεις κάνει) και να εμπλακείς με τα αυτοδιοικητικά μας. Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχουν άξιοι και ικανοί άνθρωποι (ακόμα και στις υπάρχουσες παρατάξεις) για τους οποίους θα λειτουργήσεις ως «μαγνήτης», και επίσης πιστεύω ότι θα ενθαρρύνεις κάποιους ικανούς συμπολίτες μας -που τώρα συνειδητά απέχουν από τα κοινά- να το τολμήσουν και να συσπειρωθούν γύρω σου.

Καλέ μου (υπερ)άνθρωπε, δεν θέλω να σε κουράσω (αστειάκι ήταν αυτό) άλλο με τα γραφόμενα μου. Θέλω απλά να εκλιπαρήσω να το σκεφτείς. Για το καλό της Πατρίδας και της ιστορικής Τρίπολης μας… Σε ευχαριστώ για όλα!

Τάσος Κεχαγιάς

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...