Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αυτοσυγκράτηση η καλύτερη απάντηση στα όσα έγιναν χτες στο Παρίσι

Η αυτοσυγκράτηση η καλύτερη απάντηση στα όσα έγιναν χτες στο Παρίσι
Έχω γράψει κατ' επανάληψη για το μόρφωμα αυτό που ιδρύθηκε πριν μερικά χρόνια στη περιοχή της Μέσης Ανατολής από συγκεκριμένους ιδρυτές και με σκοπό να σπέρνει τη βία και τη τρομοκρατία προς κάθε κατεύθυνση!
Ακόμη και ένας από τους πολλούς αρχηγούς του, έχει Εγγλέζικο όνομα, είναι υπηκοότητας Εγγλέζικης με καταγωγή των γονέων του από το Ιράκ και τον σκοτώσανε λένε οι Αμερικάνοι σε μία επίθεση από αέρος που έγινε προχτές κάπου στη Συρία και βέβαια αν θέλουμε το πιστεύουμε, αφού οι ίδιοι με τους συμμάχους τον στρατολόγησαν στις φτωχογειτονιές του Λονδίνου και τον έστειλαν εκεί να παίξει το ρόλο του!

Τώρα πως συνέπεσε τόσο γρήγορα να σχεδιαστεί και να εκτελεστεί ένα τόσο σοβαρό χτύπημα στο Παρίσι, χωρίς οι υπηρεσίας της Γαλλίας να πάρουν μυρουδιά, παρ όλο που ανακατεύτηκαν τόσοι τρομοκράτες ταυτόχρονα, ας το αφήσουμε προσωρινά στη σφαίρα της φαντασίας και των μυθιστορημάτων!

Ακόμη πως προγραμματίστηκαν όλα αυτά με τη σειρά, να σκοτωθεί πρώτα ο αρχηγός των Τσιχαντιστών από τους Αμερικάνους, να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν με ακρίβεια όλα αυτά που έγιναν στο Παρίσι μέσα σε μία μέρα και μάλιστα μεταξύ των στόχων να είναι και το στάδιο όπου έπαιζε μπάλα η Εθνική Γαλλίας με τη Γερμανία και να παρακολουθούν τον αγώνα ο Πρόεδρος της Γαλλίας Ολάν και ο Υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, πάλι αυτή η σύμπτωση είναι λίγο περίεργη μέχρι παρεξηγήσιμη!

Σημασία έχει ότι όταν χύνεται τόσο αίμα, η εμπειρία μας λέει ότι θα χυθεί και άλλο αίμα και μάλιστα πολύ περισσότερο!

Θυμάμαι ότι εκείνο που έγινε με τους δίδυμους πύργους το Σεπτέμβρη του 2001 στην Αμερική με τις 3000 θύματα έγινε η αφορμή να επιτεθούν οι σύμμαχοι στο Ιράκ και να γκρεμίσουν τον Σαντάμ Χουσείν!

Θυμάμαι ακόμη ότι και τότε το χτύπημα από τους Ταλιμπάν, ήταν πολλαπλό σαν χτες και ότι έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό με το χτεσινό στο Παρίσι! Ένα από τα χτυπήματα έγινε πολύ κοντά, αλλά ακίνδυνο όμως για τον τότε πρόεδρο της Αμερικής, όταν έπεσε ένα μικρό αεροπλανάκι πάνω στο πεντάγωνο, ενώ στο Παρίσι εξεράγησαν χειροβομβίδες η βόμβες μικρής σχετικά ισχύος, πολύ κοντά στον πρόεδρο της Γαλλίας που παρακολουθούσε τον αγώνα!

Πολλαπλώς λοιπόν χρησιμοποιούνται τα μορφώματα αυτά, που για κάθε περίπτωση έχουν τη δική τους ονομασία. Ξεκινούν στην αρχή ως βοηθοί των συμμάχων σε διάφορες επιχειρήσεις, όπως οι Ταλιμπάν έγιναν από τους Αμερικάνους για να πολεμήσουν τους Ρώσους στο Αφγανιστάν και στη συνέχεια έγιναν άσπονδοι εχθροί αφού πρώτα τους εξόπλισαν με τα πιο σύγχρονα όπλα, όπως ακριβώς έγινε και με τους Τσιχαντιστές για να ρίξουν τον Άσαντ στη Συρία!

Για όλα αυτά, πως π.χ οι φίλοι μετά από λίγο γίνονται εχθροί και πως οι πρώην φίλοι βάφουν στο αίμα τις χώρες με τις οποίες πρώτα ήταν σύμμαχοι και εξοπλίστηκαν από αυτές, θα πρέπει να μας κάνουν προσεκτικούς!

Θα πρέπει να μας κάνουν να προβληματιζόμαστε, γιατί όταν εμείς όλοι, δηλαδή οι λαοί, τρέχουμε να βρούμε δουλειά για να εξασφαλίσουμε τον επιούσιο στα παιδιά μας και πως θα βρούμε χρήματα να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, υπάρχουν επιτελεία που συσκέπτονται σε σκοτεινά υπόγεια δωμάτια για να μπλέξουν τους λαούς σε συγκρούσεις με πολλούς και επικίνδυνους στόχους και σκοπούς!

Οι δικαιολογίες και οι αφορμές υπάρχουν η κατασκευάζονται από τα προπαγανδιστικά γραφεία και επιτελεία, αλλά ο σκοπός είναι ένας! Το ανακάτεμα και το αίμα των λαών να γίνει η φόρμουλα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους!

Δες τε τώρα τι γίνεται στο Ιράκ! 
Εκατοντάδες χιλιάδες τα θύματα από την εισβολή των συμμάχων! 
Δεκάδες χιλιάδες οι νεκροί από τις καθημερινές εκρήξεις σε αγορές και σε πολυσύχναστους χώρους! 
Εκατομμύρια οι πρόσφυγες προς τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα προκειμένου να γλυτώσουν από αυτό το αιματοκύλισμα, όπως τώρα στη Συρία! 
Όμως παρ όλα αυτά, οι αντλίες άντλησης του πετρελαίου δουλεύουν νυχθημερόν με το γνωστό αργό και αδιάφορο ρυθμό τους, γεμίζοντας με δισεκατομμύρια δολάρια τις τσέπες των νέων, αλλά ξένων πλέον με το λαό του Ιράκ, αφεντικών και ιδιοκτητών τους!!!

Τρίπολη 14-11-2015
Τάσος Παπαζαχαρίας

2 σχόλια

  • Τασος Παπαζαχαριας
    Τασος Παπαζαχαριας Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστω για τις υποδείξεις σου ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑ!!!

  • ΝΝΝ
    ΝΝΝ Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015 18:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ..........ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...