Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αλήθεια λόγων και έργων - Γράφει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Η αλήθεια λόγων και έργων - Γράφει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ...

Θυμίζω-διότι ορισμένοι και προς ίδιον όφελος,
σκοπίμως παραποιούν την αλήθεια των λόγων και των έργων του Κωνσταντίνου Καραμανλή-ότι η φράση : 
«Η Νέα Δημοκρατία ευρίσκεται πέρα και πάνω απο τις παραπλανητικές ετικέτες της Αριστεράς,της Δεξιάς και του Κέντρου»,
αναφέρεται στην ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης μας,4η Οκτωβρίου 1974 και αφορά τον προσδιορισμό μόνον της Νέας Δημοκρατίας και όχι οποιασδήποτε άλλης πολιτικής πλευράς.
Επίσης σημειώνω,για όσους επιχειρούν- επίσης σκοπίμως-να ταυτίσουν την καραμανλική πολιτική σχολή σκέψης και δράσης,με την προσωπική στρατηγική και τις επιλογές πρώην στελεχών της Νέας Δημοκρατίας,ότι οι αρχές και οι αξίες αυτής της ιδεολογικής παρακαταθήκης,προτάσσουν την φιλοπατρία,το ήθος και την ακεραιότητα,τις ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις,
το φιλελεύθερο και λαϊκό χαρακτήρα του κόμματος αλλα κυρίως την αυστηρότητα στην άσκηση εξουσίας.
Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε όλοι υπερασπιστές αυτής της παράδοσης με αίσθημα ευθύνης,χάριν του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος αλλά και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Στηρίζουμε την ηγεσία μας,ενωμένοι και αισιόδοξοι για τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις προσεχείς εθνικές εκλογές και δεν αμφιβάλουμε για την πολιτική μας πορεία.Ο τόπος χρειάζεται φιλελεύθερο πρόγραμμα διακυβέρνησης.Είμαστε αποφασισμένοι να το εφαρμόσουμε με την εντολή του λαού,χωρίς υπαναχωρήσεις.
Συνεπώς όσοι ακολουθούν άλλες πορείες,δεν έχουν δικαίωμα να αναζητούν άλλοθι στην ιδεολογία,την ιστορία και τη προσφορά στην Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας και των κατά καιρούς ηγετών της.

9 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 02:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ορών μακρυά:ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΤΑΞΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ;;;;ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΤΑΞΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ;;;;ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ.

  • ο  ορών  μακρυά
    ο ορών μακρυά Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    16.46 ΕΧΕΙς φλαει τόσο αραποσίτι κακομοίρη μου και δεν μπορείς να σκεφτείς. Σου έταξε αεροδρόμιο στην τρίπολη ναι η οχι άρα ( πρωτο ψεμα). Σου έταξε την παρακαμψη των Λαγκαδίων ( δευτερο ψεμα). Σου έταξε ότι θα ξανάφερνε το τραίνο στην Τρίπολη (τρίτο ψέμα). ου έταξε το αρδευτικό της Τάκας ( τέταρτο ψέμα). Σου έταξε ότι θα φτιάξει το αρδευτικό της Κανδήλας ( πέμπτο ψέμα). Σου έταξε ότι μέσα σε 2 χρόνια από το 2011 θα έλυνε το θέμα των σκουπιδιών? Είμαστε στο 2018 και τα σκουπίδια ακόμη βολοδέρνουμε και κάτι τύποι πήγαν και αρπάξανε τα χωράφια στην Παλαιόχουνη και τάχα τα κάνενε δικά τους ( έκτο ψέμα). Και άλλα πολλά ων ουκ έστιν αριθμός. Μεγάλος ψευταράς ο τύπος.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    0 ορών μακρυά: ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ;ΜΗΠΩΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ;ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΙΑ;;;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

  • ο  ορών  μακρυά
    ο ορών μακρυά Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 08:30 Σύνδεσμος σχολίου

    23.03 στο χωριό μου λένε .......άραθα μάραθα........ Αλλά σου λέω εγώ άλλα λες εσύ. και κυρίως χωρίς καμία τεκμηρίωση. Εν ολίγοις λες μπούρδες! Εμ βέβαια κανένα τσιράκι του Χατζηπετρή θα είσαι. Ας ψάξει πρώτα να βρεί άτομα να φτιάξει συνδυασμό και μετά κουβεντιαζουμε. Σκελετά από τα ράφια φίλε.......... !!!!! ΔΕν γίνεται χωριό έτσι! Πόσο ψέμα και αραποσίτι θα φάμε ακόμη από τον λαοπλάνο πολιτικάντη !!!!!!!!!!!! Γέρσε και μυαλό δεν έβαλε.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @20.35 να μας φέρει πίσω όσα μας πήραν με τις αποφάσεις τους όταν κυβερνούσαν και όσα χάσαμε με τα μνημόνια που ψήφισαν όλοι οι πολιτικοί μαζί!

  • ο ορών  μακρυά
    ο ορών μακρυά Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    τι δεν καταλαβαινεις ρε Ελληνα! Λέω ότι , ο Ανδρέας ότι είχε να δώσει ως Βουλευτής της ΝΔ το έδωσε ! Να πάει στην Περιφέρεια τώρα! τόσο απλά ! Εννοείτε ότι πίσω του θα είναι η ΝΔ και όλοι εμείς. Με τον Πετρή προκόψαμε !!!!!!!!!!!!! Εχεις αντίρρηση ? πέστηνα .

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;;;;ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ;;;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 07:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ράιχενμπαχ σας ενθυμίζει κάτι @ 20.35? Λάθη...μεγάλα λάθη!

  • ο  ορών  μακρυά
    ο ορών μακρυά Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρα από την ΝΔ υπάρχει η Περιφέρεια Ανδρέα. Ξανασκέψου το! Μπορείς να προσφέρεις από εκεί. Εαν η ΝΔ κατεβάσει το Νίκα , πάει η Περιφέρεια θα την πάρει ο Δέδες. Και τότε α ρε γέλια που έχουμε να ρίξουμε. Οσο για τον Πετρή αυτός θα πάει για βούρβες !!!!!!!.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...