Menu
RSS
Πέμπτη, 29/10/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Οι εξηγήσεις Παπαπέτρου για τα 820 χιλιάρικα: «Τα μάζευα από τα capital controls, η μητέρα μου έδινε για τα εγγόνια της»!

Οι εξηγήσεις Παπαπέτρου για τα 820 χιλιάρικα: «Τα μάζευα από τα capital controls, η μητέρα μου έδινε για τα εγγόνια της»!

Ο Πέτρος Παπαπέτρου είναι μεταξύ των έξι συλληφθέντων, ο οποίος τελικά και προφυλακίστηκε, για το σκάνδαλο που ταλανίζει το ελληνικό μπάσκετ. 

Ανάμεσα στα άλλα επιβαρυντικά στοιχεία για τον άλλοτε διεθνή ρέφερι ήταν και το υπέρογκο ποσό των 820.000 ευρώ που βρέθηκε σε μετρητά στο σπίτι του, στην Κατερίνη, έπειτα από έλεγχο της Αστυνομίας. 

Κατά την απολογία του, η οποία προφανώς... δεν έπεσε ανακριτή και εισαγγελέα, ο Παπαπέτρου ισχυρίστηκε σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο "Live News" του Mega πως: «Τα μετέφερα σταδιακά. Όλα αυτά τα χρήματα που έρχονταν προσπαθούσα να τα βγάλω σε μετρητά. Τότε, με τα capital controls, φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω. Από τους γονείς και τα πεθερικά μου είναι περίπου 100.000 ευρώ. Η μητέρα μου είχε ακίνητη περιουσία από τον πατέρα της. Έπαιρνε καλά ενοίκια, πάνω από 1.000 ευρώ τον μήνα. Τα χρήματα μου τα έδιναν για τα εγγόνια τους». 

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...