Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπογεννητικότητα, Ελληνομετανάστευση, λαθρομετανάστευση (τρεις βραδυφλεγείς βόμβες στα θεμέλια του Ελληνικού Έθνους)

Υπογεννητικότητα, Ελληνομετανάστευση, λαθρομετανάστευση (τρεις βραδυφλεγείς βόμβες στα θεμέλια του Ελληνικού Έθνους)



Πριν από λίγες ημέρες η Ελληνική Στατιστική Αρχή, ανακοίνωσε τα στατιστικά στοιχεία γεννήσεων και θανάτων για το έτος 2017 
Ιδού οι εφιάλτης ! 
Γεννήσεις: 88.553 χιλιάδες 
Θάνατοι: 124.501 χιλιάδες 
Διαφορά θανάτων από τις γεννήσεις: 35.948 χιλιάδες ! 
Δηλαδή, μέσα σε έναν μόνο χρόνο, χάθηκε μιά ολόκληρη πόλη ! 
Σαν να λέμε ότι χάσαμε μέσα σε ένα μόνο χρόνο, το Ρέθυμνο ή την Καρδίτσα. 
Η Στατιστική Αρχή επισημαίνει, ότι το 2017, είναι η έβδομη κατά σειρά χρονιά που οι θάνατοι υπερβαίνουν τις γεννήσεις και όπως φαίνεται από τα διαθέσιμα στοιχεία, το ίδιο θα είναι και το 2018, αλλά πιθανότατα και τα επόμενα χρόνια, θα συνεχιστεί αυτή η οδυνηρά αρνητική διαφορά. 
Εκτός και γίνει κάποιο θαύμα, έρθει μιά Εθνική Κυβέρνηση και λάβει μέτρα που θα ανατρέψουν τον εφιαλτικό δημογραφικό κατήφορο. 
Από το υπάρχον αρμόδιο πολιτικό προσωπικό δεν υπάρχει καμία ελπίδα, αφού εδώ και οκτώ χρόνια, που εμφανίστηκε το οξύ δημογραφικό πρόβλημα, όχι μόνο δεν έλαβε κανένα μέτρο, αλλά ούτε καν το συζήτησε μέσα στην Βουλή που κατά τά άλλα αρέσκεται να την αποκαλεί, ναό της Δημοκρατίας! 
Φαίνεται ότι την «Δημοκρατία» τους, δεν την απασχολεί ο βιολογικός θάνατος των Ελλήνων, αφού επιδοτεί γενναία τα βοοειδή, επιδοτεί τα αιγοπρόβατα, επιδοτεί τα αμνοερίφια και τις χοιρομάνες, αλλά όχι τις.....Ελληνίδες μάνες ! 
Δίνει ψιχουλα που τα ονομάζει επίδομα τοκετού, όταν και αν γεννήσουν από τη μιά, αλλά επιδοτεί, μέχρι και δύο εκτρώσεις από την άλλη, για κάθε ασφαλισμένη. 
Σ’αυτή τη Χώρα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ζωηρό ενδιαφέρον, για την προστασία των λαθρομεταναστών, ακόμη και για την προστασία της χελώνας καρέτα-καρέτα, όχι όμως κάτι τι, για την προστασία του .....Έλληνα-Έλληνα ! 
Αν στα παραπάνω στοιχεία συνυπολογίσουμε την αιμορραγία της Ελληνομετανάστευσης, την αθρόα εισβολή των λαθρομεταναστών και την φορολογία της τετραμελούς οικογένειας που είναι η βαρύτερη από όλες τις Χώρες του Ο.Ο.Σ.Α, τότε μπορούμε να φανταστούμε τον εφιάλτη που κοντοζυγώνει για να αφανίσει το Ελληνικό Έθνος. 
Καί επειδή μιλήσαμε παραπάνω για μιά Εθνική Κυβέρνηση( αν και όποτε έρθει) και το χρέος της έναντι του Εθνους, δεν έχει παρά να ψηφίσει έναν Νόμο με ένα μόνο άρθρο που θα λέει το εξής: "Ελληνίδα μητέρα, η οποία γεννά τρία παιδιά, σε οποιαδήποτε ηλικία, λαμβάνει από το Ελληνικό Κράτος, ισόβια σύνταξη» 
Ουσιαστικά θα πεί δηλαδή το Κράτος στην υποψήφια μητέρα, ότι: "άκουσε εδώ Κυρά μου": «Αν μου κάνεις τρία παιδιά (σε οποιαδήποτε ηλικία), εγώ έχω χρέος και θα σου δώσω ισόβια σύνταξη για να μπορείς να κάτσεις στο σπίτι σου και να αφοσιωθείς αποκλειστικά στο ιερό έργο της μάνας, που θα μεγαλώσει τα παιδιά μας.» 
Μα θα μου πείτε: είναι λογικό; Η απάντηση είναι...ότι είναι επείγον και επιτακτικά αναγκαίο, για μία Χώρα που βλέπει να έρχεται το βιολογικό της τέλος. 
Έν ολίγοις: Όταν στο σπίτι που κατοικούμε (και που λέγεται Ελλάς ), διαπιστώνουμε κίνδυνο κατάρρευσης, είναι επείγουσα και επιτακτική ανάγκη να στηρίξουμε την υπαρξή του,.... αλλιώς θα πέσει να μας πλακώσει ! 

Νικόλαος Η.Σκαντζός 

*Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο www.kalimera-arkadia.gr απηχούν αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις των αρθρογράφων και σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούνται από την ιστοσελίδα μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...