Προς τους υβριστές της Χ.Α. | Γράφει ο Νικόλαος Σκαντζός

Με επιστολή του, ο Νικόλαος Σκαντζός αναφέρει τα εξής:
Κύριε Παπαδάκη !
Σήμερα 30/1/2019 στην καθημερινή σας εκπομπή άκουσα την Κυρία Κανέλη και κάποιον άλλον κύριο του οποίου δεν συγκράτησα το όνομα, να υβρίζουν την Χρυσή Αυγή, χωρίς αντίλογο, αφού δεν καλείτε στις εκπομπές σας τα στελέχη της.
Αν υποθέσουμε ότι «καταλαβαίνω» τον λόγο του αποκλεισμού τους, πώς μπορώ όμως να καταλάβω το να επιτρέπετε τους καλεσμένους σας να τους υβρίζουν μέσα από την ασφάλεια της ελλείψεως αντιπάλου και αντιλόγου, που τους παρέχει η εκπομπής σας ;
Κύριε Παπαδάκη!
Επειδή ζούμε σε μία χώρα που δεν γνωρίζει κανείς τι θα ξημερώσει η επομένη, θέλω να σας καταστήσω σαφές ότι : Με τη στάση σας, επιτρέπετε σε διάφορους καλεσμένους σας να υβρίζουν το τρίτο σε δύναμη κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου, εν τη απουσία του και ποτίζετε με το δηλητήριο του μίσους τους νέους ανθρώπους από τους οποίους απαρτίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των 500.000 ψηφοφόρων της.
Σπέρνετε ανέμους μίσους !
Σας θεωρώ ηθικό αυτουργό και βασικό συνένοχο, στο έγκλημα που διαπράττεται και από άλλους, απέναντι στην Ελληνική κοινωνία η οποία περνά πλείστα όσα βάσανα και δεν θα αντέξει έναν νέο Εθνικό διχασμό.
Παρακαλώ λοιπόν και προτείνω δύο τινά: ή να καλείτε και εκπροσώπους της Χ.Α. στις εκπομπές σας( πράγμα που θεωρώ απίθανο, λόγω του ότι δεν θα αντέξετε ούτε εσείς ούτε οι καλεσμένοι σας τον αντίλογο), ή να μην επιτρέπετε τις ύβρεις,με το λογικότατο επιχείρημα ότι απουσιάζει ο....υβριζόμενος !
Ελπίζω σε μία καθιονδήποτε τρόπο απάντησή σας.
Η παρούσα ηλεκτρονική επιστολή, αποστέλλεται εκ μέρους μου όχι μόνο από την πλευρά του τηλεθεατή, που απαιτεί έντιμη και έγκυρη πληροφόρηση, μέσα από τις τηλεοπτικές συχνότητες που αποτελούν περιουσία του Ελληνικού Λαού, αλλά και από την πλευρά του έχοντος ένομο συμφέρον, καθ’όσον υπηρετώ επί δεκαετίες τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.
8 σχόλια
-
Όλοι είδαν τον Κασιδιάρη να επιτίθεται στην Κανέλη, αλλά κανείς δεν είδε ότι η Κανέλη επετέθη πρώτη !
-
Θα μου απαντήσει κάποιος για τη σχέσεις σας με τους Ναζί;
-
Είδατε έναν τύπο να κτυπά μία γυναίκα(;) ;
Την γυναίκαι(;) που επετέθη πρώτη γιατί δεν την είδατε;
Ομίχλη είχε; -
Αν το κουρελιασμένο σημερινό Σύνταγμα που βιώνουμε, το ονομάζετε Δημοκρατία, ευχαριστούμε δεν θά πάρουμε !
-
Δεν καταλαβαίνω, μας έλεγαν για κακούς κομουνιστές , κατόπιν μας λένε για κακούς ακροδεξιούς, μάλλον για ότι συμφέρει το σύστημα μας λένε ....γιατί κάθε φορά φοβούνται να μην χάσουν την μάσα οι εκάστοτε δεξιοί ή αριστεροί κρατούντες. Πρέπει να ξυπνήσουμε. Οι μεν έδωσαν την Κύπρο οι δε δίνουν την Μακεδονία τι έμεινε το Αιγαίο, η Ελλάδα; Ποιος θα τα δώσει (δημοκρατικά);
-
Το ξέρετε κ. Σκαντζέ ότι υποστηρίζετε ναζιστές; Δεν έχετε δει το παρελθόν και παρών των ηγετών σας;
-
οι εγκληματίες και οι αρνητές της δημοκρατίας απαιτούν δημοκρατικές διαδικασίες ,ωραίο ανέκδοτο και το ότι κυκλοφορείτε έξω πολύ σας πέφτει
-
Την τελευταία φορά που είδαμε καλεσμένο στον κύριο Παπαδακη εκπρόσωπο της ΧΑ, διάλογο δεν είδαμε σίγουρα!παρα μόνο έναν τύπο να δείχνει τον αντρισμο του ρίχνοντας μπουνιές σε μια γυναίκα.Γενικως το να καλείς άτομα από εγκληματική οργάνωση εμπεριέχει πάντα ένα ρίσκο .