Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Μαρίνος Ρουσιάς για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου

Ο Μαρίνος Ρουσιάς για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου

Στις 26 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για κρίσιμες εκλογές που θα επηρεάσουν την κατεύθυνση της Ευρώπης. Γι` αυτό το λόγο συγκροτούμε μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία των πολιτών, των κινημάτων και των συλλογικοτήτων που ανήκουν στο χώρο της αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας που αποστασιοποιείται από τον νεοφιλελευθερισμό και της οικολογίας.

Καλούμε τους πολίτες που πιστεύουν, στην ειρήνη, στη δημοκρατία, στην ισότητα των φύλων, στο κοινωνικό κράτος, στην κοινωνική συνοχή, στην περιφερειακή ανάπτυξη, στη σύγκλιση των επιπέδων οικονομικής ανάπτυξης και διαβίωσης, στις αξίες και στις αρχές δηλαδή που εδραιώθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση, να υποστηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές.

Ψηφίζουμε για την Ευρώπη, αλλά αποφασίζουμε και για την Ελλάδα. Το 2018 η Ελλάδα βγήκε από τα σκληρά μνημόνια, αλλά η κρίση που βίωσε και σε μεγάλο βαθμό ακόμα βιώνει ήταν και κρίση της Ευρώπης. Είναι η κρίση του κυρίαρχου νεοφιλελεύθερου μοντέλου. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε -και γι` αυτό εργαζόμαστε- τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση όλων των δυνάμεων που υποστηρίζουν έμπρακτα την Ευρώπη της δημοκρατικής νομιμοποίησης, την Ευρώπη των πολιτών, την Ευρώπη της αλληλεγγύης. Μέσα στο πλαίσιο αυτό δουλεύουμε σκληρά για την Ελλάδα της προόδου, της δίκαιης ανάπτυξης, των κοινωνικών δικαιωμάτων.

Σαν υπεύθυνος παρακολούθησης του σχεδιασμού και της υλοποίησης του  Κυβερνητικού Έργου στην Αρκαδία τα τελευταία χρόνια, καλώ τους πολίτες του τόπου μας να σταθούν στο πλάι μας σε έναν μεγάλο και δίκαιο αγώνα για να συνεχιστεί αυτή η μεγάλη πορεία του τόπου προς την πρόοδο και την πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε το 2015.

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού είναι για τον αγώνα που θα φέρει την κατοχύρωση, του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Πυλώνα, την εγγύηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων, την εξάλειψη της ανισότητας στις αμοιβές και τη ριζική στροφή της ευρωπαϊκής οικονομικής πολιτικής από τη λιτότητα στις επενδύσεις, για μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την Ελλάδα των πολλών και την Ευρώπη των λαών.  Καλούμε τη νέα γενιά να πάρει στα χέρια της την συναρπαστική υπόθεση της Ευρώπης, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της οικολογίας.

Στόχος μας η υπεράσπιση του ευρωπαϊκού δημοκρατικού κεκτημένου και της κοινωνικής προόδου. Το οφείλουμε στη χώρα μας, στο λαό μας, στην ιστορία μας, στα παιδιά μας.

Σας καλώ να στηρίξουμε μαζί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ένα ψηφοδέλτιο νίκης, σύνθεσης και ανανέωσης για ένα ισχυρό Ευρωκοινοβούλιο. Οι Αρκάδες / οι ετεροδημότες έχουν καταλυτικό ρόλο στις μεγάλες εκλογικές αναμετρήσεις του κινήματος μας. Σας καλώ στις 26 του Μάη να βρεθούμε στην Αρκαδία για να αλλάξουμε πορεία στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

                                                                                                                             Μαρίνος Ρουσιάς

                                                                                                     Μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

2 σχόλια

  • Παλια Καραβανα
    Παλια Καραβανα Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως Καταντησες ετσι ρε να εισαι με τους εθνοπροδοτες ρεεε!!! Και να το παιζεις και αριστερος!!! Τοσο ρομπα!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας πήρανε χαμπάρι τελικά κύριε...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...