Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας

Η αστυνομία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χ/Θ  52+500 της Π.Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας (περιοχή Δερβενίου), που ανήκει στην εδαφική αρμοδιότητα της Α.Δ. Αρκαδίας, με σκοπό την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης κατολίσθησης – καθίζησης:

Ειδικότερα θα πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας από παρακαμπτήρια οδό και ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας των πάσης φύσεως οχημάτων καθώς επίσης η κίνηση αυτών θα πραγματοποιείται με εργοταξιακή σήμανση και προσωρινό ανώτατο όριο ταχύτητας τα 40 χλμ/ώρα.      

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την ημέρα έκδοσης της απόφασης ρύθμισης κυκλοφορίας έως ότου ολοκληρωθεί  η αποκατάσταση της κατολίσθησης – καθίζησης, ήτοι μέχρι 30-6-2013.

Ειδικότερα, οι εργασίες θα εκτελεσθούν από την Κ/Ξ  ΜΟΡΕΑΣ και η εφαρμογή του μέτρου θα ισχύσει για το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Η τοποθέτηση της απαιτούμενης προσωρινής σήμανσης και γενικότερα η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την εφαρμογή της εν λόγω  προσωρινής κυκλοφοριακής ρύθμισης θα γίνει από την Κ/Ξ ΜΟΡΕΑΣ. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...