Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράδειγμα προς μίμηση στην Τρίπολη | Βρήκε ανοιχτό αυτοκίνητο με τα κλειδιά πάνω στην πόρτα και το παρέδωσε στην Αστυνομία!

Παράδειγμα προς μίμηση στην Τρίπολη | Βρήκε ανοιχτό αυτοκίνητο με τα κλειδιά πάνω στην πόρτα και το παρέδωσε στην Αστυνομία!

Πρόκειται για ένα περιστατικό που πολύ σπάνια συναντάς … Έχουμε ακούσει στο παρελθόν για ανθρώπους που βρίσκουν πορτοφόλια με χρήματα και να τα παραδίδουν στην Αστυνομία, όμως το να γίνει αυτό με … αυτοκίνητο, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο γεγονός!

Στην Τρίπολη, λοιπόν, σήμερα η γνωστή επιχειρηματίας Ελεάνα Θάνου ήταν μάλλον τυχερή μέσα στην ατυχία της. Αν και ξέχασε τα κλειδιά της πάνω στο αυτοκίνητο της και θα μπορούσαν εύκολα να το κλέψουν, εντούτοις ένας άνδρας το βρήκε ανοιχτό, έβαλε μπρος με τα κλειδιά και πήγε να παραδώσει το όχημα απευθείας στην ελληνική αστυνομία!

Μία κίνηση που αναδεικνύει το ήθος του ανδρός και φυσικά αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα προς μίμηση, που όμοιό του δύσκολα συναντάς.

Η Αστυνομία ενημέρωσε την κυρία Θάνου κι εκείνη πήγε να το παραλάβει ανακουφισμένη από την κατάληξη αυτής της περιπέτειας.

Έλλη Αρτοπούλου

"Καλημέρα Αρκαδία"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...