Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων σε δρόμους της Τρίπολης και του Λεβιδίου, για την Ολυμπιακή Φλόγα

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων σε δρόμους της Τρίπολης και του Λεβιδίου, για την Ολυμπιακή Φλόγα

Με απόφαση της αστυνομίας απαγορεύθηκε η κυκλοφορία οχημάτων (πλην αυτών που θα συνοδεύουν την Ολυμπιακή φλόγα – αυτοκινητοπομπή) στην Τρίπολη και το Λεβίδι, την Κυριακή (29-9-2013), ως ακολούθως:

Στην Τρίπολη, κατά τις ώρες 17.30 – 18.15, στις ακόλουθες οδούς : Ναυπλίου, Ελ. Βενιζέλου, Πλ. Κολοκοτρώνη (σημεία διέλευσης λαμπαδηδρόμων), Γεωργίου Α΄, Πλ. Αγίου Βασιλείου (σημεία διέλευσης λαμπαδηδρόμων), Τάσσου Σεχιώτη, Πλατεία Άρεως

Επίσης στην Τρίπολη, κατά τις ώρες 18.15 – 19.15 στις ακόλουθες οδούς: Αγίου Κωνσταντίνου (από Πλ. Άρεως μέχρι τη συμβολή της με την Παπαρηγοπούλου), Παπαρηγοπούλου (από Αγίου Κωνσταντίνου, μέχρι τη συμβολή της με την Καλαβρύτων), Καλαβρύτων (μέχρι το ύψος του καταστήματος ΜΠΟΥΡΤΣΟΥΚΛΗ)

Στο Λεβίδι, κατά τις ώρες 19.00 – 19.15, στις ακόλουθες οδούς: Σημείο επί της Ε.Ο. Τρίπολης Πύργου στην είσοδο του Λεβιδίου όπου ευρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, Πλατεία Λεβιδίου, σημείο επί της Ε.Ο. Τρίπολης Πύργου στην έξοδο του Λεβιδίου όπου ευρίσκεται η πινακίδα οδικής κυκλοφορίας «Λεβίδι-τέλος»

Επίσης απαγορεύθηκε η στάθμευση των οχημάτων (πλην αυτών που συνοδεύουν την Ολυμπιακή φλόγα – αυτοκινητοπομπή) στην Τρίπολη και το Λεβίδι, την Κυριακή (29-9-2013), ως ακολούθως:

Στην Τρίπολη, κατά τις ώρες από 16.30 – 19.00, στις οδούς (όπως αναλυτικά περιγράφησαν ανωτέρω) όπου θα διέλθει η λαμπαδηδρομία και η αυτοκινητοπομπή.

Στο Λεβίδι, κατά τις  ώρες 19.00 -19.15, στις οδούς (όπως αναλυτικά περιγράφησαν ανωτέρω) όπου θα διέλθει η λαμπαδηδρομία και η αυτοκινητοπομπή.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται τμηματικά αναλόγως το χρόνο διέλευσης των λαμπαδηδρόμων και των οχημάτων της αυτοκινητοπομπής) από Αστυνομικούς του Τ. Τ. Τρίπολης και του Α. Τ. Λεβιδίου, αντιστοίχως κατά τοπική αρμοδιότητα.

Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους αστυνομικούς, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/1999 ΦΕΚ   57- Α’), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...