Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο τροχαίο ατύχημα με οδηγό «delivery» στην Τρίπολη…

Νέο τροχαίο ατύχημα με οδηγό «delivery» στην Τρίπολη…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας στην Τρίπολη όταν ένας άνδρας βγαίνοντας από το γκαράζ του συγκρούστηκε με μηχανάκι delivery.

Ο νεαρός οδηγός delivery χτύπησε στο πόδι του, διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και μέχρι σήμερα έχει κάνει δύο χειρουργεία.

Δυστυχώς δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο τροχαίο ατύχημα με άτομα που δουλεύουν ως delivery. Έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία με νέα παιδιά και σίγουρα διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση θα σας ήρθαν στο μυαλό παιδιά που έχουν «φύγει» στο παρελθόν, εν ώρα εργασίας…

Η δουλειά του deliveryείναι επικίνδυνη, διότι υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου, για να μεταφερθούν στην ώρα τους οι παραγγελίες.  Πολλές φορές, ακόμα κι εμείς οι ίδιοι, ως πελάτες, είμαστε υπερβολικά απαιτητικοί, με αποτέλεσμα αυτά τα παιδιά να διατρέχουν μεγάλους κινδύνους πάνω στα μηχανάκια, ώστε να κάνουν γρήγορα τη δουλειά τους.

Βέβαια, σε κάθε περίπτωση οι «ντελιβεράδες» πρέπει να φορούν κράνη και να τηρούν τον κώδικά οδικής κυκλοφορίας διότι όταν συμβαίνει το αντίθετο, μπορεί να συμβούν πολύ δυσάρεστα γεγονότα.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...