Αστυνομία - Αρκαδία | Είδη πρώτης ανάγκης δόθηκαν στην Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, προγραμμάτισε και υλοποίησε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων, προσφέροντας έμπρακτα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Στο πλαίσιο αυτό προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσέφεραν συγκεντρωθέντα είδη (τρόφιμα, είδη ένδυσης κ.α.) σε Ιερές Μητροπόλεις και Ναούς, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.
Ειδικότερα, τα συγκεντρωθέντα είδη δόθηκαν ως εξής:
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στην Τράπεζα τροφίμων και ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου.
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης και στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης.
- Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού της Αναλήψεως Καλαμάτας.
Εκπρόσωποι των παραπάνω Ιερών Μητροπόλεων και Ναών αφού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική προσφορά, απέστειλαν με την σειρά τους τις ανάλογες ευχές προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους.
Σχετικά Άρθρα
- Ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του συντηρημένου ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη
- Λουκέτο σε τέσσερις σχολικές μονάδες σε Λαγκάδια, Καρύταινα, Καστρί και Άγιο Πέτρο!
- Κατσίρης | Ο ανδριάντας του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Άρεως: εύλογα ερωτήματα για τη συντήρηση, το κόστος και τη θεσμική προστασία του
- Ένωση Βυζικιωτών προς τους αγουροξυπνημένους αρμοδίους για τους κλειστούς δρόμους: "Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: Δεν σας εμπιστευόμαστε!"
- Στην Τρίπολη η ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας για την Πελοπόννησο






