Καλαμάτα | Αυτοκίνητο ισοπεδώθηκε όταν καταπλακώθηκε από βράχο

Σοκαρισμένη παραμένει ακόμα μια οικογένεια στα Λέικα της Καλαμάτας, από όταν αντίκρισε το αυτοκίνητό της να έχει γίνει ένα με το έδαφος, καθώς καταπλακώθηκε από βράχο.
Όλα συνέβησαν το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής, όταν ξαφνικά αποκολλήθηκε μεγάλο μέρος βράχου διπλανής ιδιοκτησίας από το σπίτι που ζει η οικογένεια και κατέληξε στο όχημα.
Να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά μετά, η μητέρα ετοιμαζόταν με το παιδί της να αναχωρήσουν από το σπίτι.
Πλέον, αυτό που ζητούν είναι να γίνει έλεγχος του σημείου, αφού φοβούνται μήπως το φαινόμενο συνεχιστεί.
Σχετικά Άρθρα
- Νέος ενιαίος κώδικας τοπικής αυτοδιοίκησης | Πρόσκληση για συν-διοίκηση ή αυτο-διοίκηση;
- Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της Αγίας Σοφίας της εν Κλεισούρα στον Ι.Ν. Αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου Μερκοβουνίου
- Η απάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών στο Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αρκαδίας
- Κυβέρνηση | Σχεδιάζει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία!
- Παπαηλιού: "Συνεχίζεται η γενοκτονία εις βάρος του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα από το κράτος του Ισραήλ"